NEW HAIR / GRANNY HAIR

RED REIDING HOOD: Fashion blogger granny hair ash blonde silver lilac grey hair trend messy hair don't care coupe short hair

[english]

When my amazing hairdresser, Jamuna from HaarStudio Glamm, sent me a message last week containing a photo of this color hair and told me to give it a shot, I was sold immediately. The last times we choose an ash blonde color, but we decided to go more extreme this time: grey hair, also known as granny hair! It turned out to be some sort of combination of grey, silver, lilac and blonde and I love it! Jamuna did it quite extremely, since it will lighten up from the sun and this way the color will stay for a longer time. Unfortunately these colors tend to fade quite quickly, but I’m gonna do my very best to keep it silver for as long as possible. I’m not going to wash my hair until it’s really greasy and every time I wash my hair I will be using a silver shampoo. I hope to be able to enjoy my hair color for a long(er) time this way!

What do you think? And would you dare to do it yourself?

Today at 6.30 pm there will be a video (in Dutch) on my YouTube channel of my visit to the hairdresser yesterday. Don’t forget to subscribe to my YouTube channel so you will always be the first to know when there’s a new video online!

[dutch]

Toen mijn geweldige kapster, Jamuna van HaarStudio Glamm, mij vorige week een berichtje stuurde met een foto van deze kleur haar en zei dat ik het móest proberen, was ik meteen verkocht. De laatste keren kozen we telkens al voor een assig blonde kleur, maar we besloten het dit keer extremer aan te pakken: grijs haar, oftewel granny hair! Het is een soort combinatie van grijs, zilver, lila en blond geworden en ik vind het echt supergaaf! Jamuna heeft het er best wel heftig ingezet, aangezien het door de zon toch gaat oplichten en het zo dus wat langer blijft zitten. Een spoeling is er namelijk helaas altijd best wel snel uit, maar ik ga mijn best doen om het zo lang mogelijk te laten zitten. Ik ga mijn haar pas wassen als het echt vet is, zodat het lekker lang de tijd heeft om in te trekken, en elke keer als ik mijn haar ga wassen gebruik ik een zilver shampoo. Ik hoop dat ik er op die manier lekker lang van kan genieten!

Wat vinden jullie? En durven jullie zelf de granny hair trend aan?

Vandaag om 18.30 uur staat er trouwens een filmpje online op mijn YouTube kanaal van mijn bezoek aan de kapper gisteren. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je altijd de eerste bent die het weet als er een nieuwe video online staat!

Follow on Bloglovin

19 comments