NEW IN / SENDRA BOOTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger sendra boots western cowboy ankle boots pointy leopard ponyhair

[english]

Like you might know I’ve been wearing my beloved high black Sendra cowboy boots quite often last winter. I find the high ones too warm for summer though, but I do really like the combination fo cowboy boots with bare legs. So when Sendra asked me if I wanted to receive these brown ankle boots I didn’t doubt for a moment! I will post my first outfit with these beauties tomorrow, so stay tuned!

[dutch]

Zoals jullie misschien weten heb ik afgelopen winter met heel veel plezier mijn hoge zwarte Sendra cowboylaarzen gedragen. De hoge variant vind ik voor in de zomer echter wat te warm, maar ik vind de combinatie van cowboy laarzen met blote benen wel heel gaaf. Toen Sendra mij vroeg of ik deze bruine enkellaarzen wilde ontvangen zei ik dan ook volmondig ‘ja’! Morgen zal mijn eerste outfit met deze beauties online staan, stay tuned!

Follow on Bloglovin

2 comments