TRAVEL / BYE HOLLAND, HELLO FRANCE!

RED REIDING HOOD: Travel ardèche france

[english]

As we speak I’m sitting in the car on my way to the Sout of France, Ardèche to be precizely, where I will enjoy the beautiful nature and cities for two weeks with the people I love most: My boyfriend, my parents and my sister. I don’t want to mind my blog (except for instagram) for two whole weeks and just relax. Don’t worry though, I’ve worked really hard the last couple of days to schedule a post for you for every day that I’m gone. So you won’t notice anything of my absence ;) If you want to stay up to date with my vacation adventures please do follow me on instagram via @RedReidingHood. I will also vlog everyday, which I will all upload on my YouTube channel when I’m back. And of course I will also take outfit photos in France, so those will be up as well when I’m back. But first: Vacation!

Au revoir!

[dutch]

Op dit moment zit ik in de auto op weg naar Zuid-Frankrijk, Ardèche om precies te zijn, waar ik twee weken heerlijk ga genieten van de mooie natuur en steden samen met de personen die ik het meest liefheb: Mijn vriend, mijn ouders en mijn zusje. Ik wil me twee weken lang (afgezien van instagram,) even niet bemoeien met mijn blog en gewoon ultiem ontspannen. Maak je echter geen zorgen, ik heb de laatste dagen heel hard gewerkt om voor twee weken lang elke dag een post voor jullie in te plannen. Jullie zullen dus helemaal niks merken van mijn afwezigheid ;) Als je op de hoogte wil blijven van mijn vakantie avonturen volg me dan op instagram via @RedReidingHood. Ook zal ik elke dag vloggen, welke ik als ik terugkom allemaal ga plaatsen op mijn YouTube kanaal. En natuurlijk zal ik tijdens mijn vakantie ook outfit foto’s maken, dus die hebben jullie nog van me tegoed. Maar nu eerst: Vakantie!

Au revoir! 

Follow on Bloglovin

1 comment