WANT / CONVERSE CHUCK II

chuck_ii_group_-ox_original

[english]

Wow, wow and wow again! I haven’t been this excited about a release of new shoes as I am right now! Converse introduced the Converse Chuck II (in full Converse The Chuck Taylor All Star II) today: Everything you’re accustomed to from your trusted old All Stars, but with more comfort and quality. They already walked quite okay, but I have to admit: For long distance walks I’d rather grap a pair of trainers with more support. Now that’s not necessary anymore. I can just wear my beloved All Stars for those long distance walks! The Converse Chuck II sneakers are equipped with a Lunarlon sockliner for more cushioning and arch support. Next to that the inside is lined with super soft micro-suede and the canvas is made of a higher quality. Lastly the tongue is padded for more comfort around the ankle and instep. I’ve got high insteps and laces pressing onto my insteps is a common problem for me, so this is a nice adjustment for me. So they have improved quite a lot, but fortunately they still look like the original. Sounds fantastic right? The Converse Chuck II is available in multiple styles and colors. There is a sneakers in both Hi Top and Low Top and in the following colors: Black, Salsa red, Sodalite blue and White.

I’m gonna try to order a pair of black low tops today and I might order the white ones later as well. What about you? Will you keep walking around on your old All Stars or will you also choose for more comfort and quality?

[dutch]

Wauw, wauw en nog eens wauw! Ik ben in lange tijd niet zo opgewonden geraakt van een release van nieuwe schoenen als nu! Converse heeft namelijk vandaag de Converse Chuck II (voluit Converse The Chuck Taylor All Star II) geïntroduceerd: Alles wat je gewend bent van je oude vertrouwde All Stars maar dan met meer comfort en meer kwaliteit. Ze liepen al lekker, maar toegegeven: Voor lange wandelingen greep ik liever naar een paar gympen met meer support. Nu hoeft dat niet meer en kan ik ook voor de wat langere wandelingen gewoon mijn geliefde All Stars aan! De Converse Chuck II sneakers zijn namelijk voorzien van een Lunarlon zool welke zorgt voor meer demping en support van de voetholte. Daarnaast is de binnenkant gevoerd met superzachte micro-suede en is het canvas nu gemaakt van een hogere kwaliteit. Tot slot zit is de tong voorzien van een lichte opvulling wat zorgt voor comfort rondom de enkel en wreef. Ik heb hoge wreven en heb daarom snel last van veters die op mijn wreef drukken, dit is voor mij dus een hele fijne verbetering. Ze zijn dus enorm onder handen genomen, maar zien er gelukkig nog steeds uit als het origineel. Klinkt fantastisch toch? De Converse Chuck II is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. De sneaker is zowel verkrijgbaar in Hi Top als Low Top en in de kleuren: Black, Salsa red, Sodalite blue en White.

Ik ga proberen vandaag nog een paar zwarte low tops te bestellen en misschien bestel ik later ook nog wel de witte variant. En jij? Blijf je nog even rondlopen op je oude All Stars of ga jij ook voor meer comfort en kwaliteit?

1 comment