WANT / SAMSUNG GALAXY A

[english]

My current telephone subscription might not have come to an end yet, I’m already looking around for a new smartphone. There are three important features my new smartphone needs to possess: A pretty design and a good front camera. Especially the latter is something I miss with my current smartphone. We simply live in a world where selfies play quite a big part and therefore a good front camera is very convenient. The Samsung Galaxy A meets both of my requirements. It’s a very pretty smartphone, especially the gold version, and it possesses a 5.0 MP front camera. Another handy fact is that you don’t have to push a button to make a selfie so that your underarms don’t show. You just make a photo using your voice or palm of hand. This smartphone also has a so-called ‘Wide Selfie’ function, which allows you to make a panorama-ish group selfie. Perfect, right? Another nice feature of the Samsung Galaxy A is the controllable Audio which automatically increases and decreases the volume reacting on the noises around you. The Samsung Galaxy A is available in the colors black, white and gold and in three different sizes: As, A5 and A7. The Samsung Galaxy A is on top of my wishlist at the moment!

[dutch]

Mijn huidige telefoon abonnement mag dan nog niet afgelopen zijn, ik ben wel al om me heen aan het kijken voor een nieuwe smartphone. Er zijn twee belangrijke eigenschappen waarover eventuele nieuwe smartphone moet beschikken: Een mooi uiterlijk en een goede frontcamera. Vooral dat laatste mis ik enorm met mijn huidige telefoon. We leven nu eenmaal in een wereld waarin selfies een grote rol spelen en een goede front camera is dan natuurlijk wel zo handig. De Samsung Galaxy A voldoet aan beide eisen. Het is een onwijs mooie telefoon om te zien, vooral de gouden variant vind ik gaaf, en hij bezit een 5.0 MP front camera. Handig is ook het feit dat je niet meer op een knopje hoeft te drukken om een selfie te maken, waardoor je geen last hebt van onderarmen op de foto. Een foto maak je namelijk met je stem of handpalm. Ook beschikt deze smartphone over een zogenaamde ‘Wide Selfie’ functie, waarmee je een panorama-achtige groep selfie maakt. Ideaal toch? Een ander leuk technisch snufje van de Samsung Galaxy A serie is de verstelbare Audio welke automatisch het volume verhoogt of verlaagt als reactie op geluiden om je heen. De Samsung Galaxy A is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en goud en in twee verschillende formaten: A3 en A5. De Samsung Galaxy A staat op het moment zonder twijfel bovenaan mijn verlanglijstje!

Follow on Bloglovin

1 comment