WIN A €150,- OMODA GIFTCARD

[fve]https://www.youtube.com/watch?v=PH_TUXMkocA[/fve]

[english]

Sorry, this one is for Dutchies only!

[dutch]

Als je me volgt op YouTube (waar ik dagelijks een vlog plaats) dan weet je waarschijnlijk al dat je €150,- shoptegoed bij Omoda kan winnen, maar ik vond het toch wel zo eerlijk om het ook nog even op mijn blog te zetten. Zo weet ik tenminste zeker dat ik mijn uiterste best heb gedaan om al mijn lieve volgers ervan op de hoogte te stellen, zodat jullie allemaal de kans hebben om mee te doen! Het is namelijk echt een te gekke prijs!

Zoals jullie misschien wel is opgevallen draag ik heel vaak schoenen van de webshop Omoda. Ze verkopen er meer dan 200 merken dus ik weet er altijd te slagen. Bovendien ben ik heel erg te spreken over hun service: Verzenden boven de €50,- is gratis, retourneren is gratis en vaak heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Dus, ben jij wel toe aan een paar nieuwe schoenen? Dikke kans dat je bij Omoda slaagt! Doe daarom snel mee met deze winactie om kans te maken op €150,- shoptegoed bij Omoda! Het enige wat je hoeft te doen is je te abonneren op mijn YouTube channel en een reactie achter te laten onder deze video. Succes!

Follow on Bloglovin

5 comments