BEAUTY / LASH EXTENSIONS

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review one by one lash extensions wimperextensions beauty salon lyza review ervaring

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review one by one lash extensions wimperextensions beauty salon lyza review ervaring

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review one by one lash extensions wimperextensions beauty salon lyza review ervaring

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review one by one lash extensions wimperextensions beauty salon lyza review ervaring
[fve]https://www.youtube.com/watch?v=PEn9IPMoFJc[/fve]

[english]

Like you might have already seen in this vlog I got lash extensions at Beauty Salon Lyza just two days before I left for vacation. I’ve been thinking about getting lash extensions for quite a while already but somehow I never did it. When I was at the hairdresser a couple of weeks ago I started chatting with Lyza though (the beauty salon and the hair salon are situated in the same building) and we discussed the subject of lash extensions. On that moment I decided to finally do it. I scheduled an appointment right before my vacation, since I thought it would be wonderful to pay little to no attention to my make up. The lash extensions usually last 2-3 weeks, but they can also last up to 8 weeks.

The treatment
Friday July 24th was the day; I would get my lash extensions. We decided to go for the ‘one by one’ extensions which means like you can tell by the name that the fake lashes get placed on your real lashes one by one. Since I’ve got a lot of natural lashes (something I didn’t know before Lyza told me so) this took quite a while. I think I’ve been there for almost two hours, while it usually takes up to one and a half hour. This was not a problem at all though, since it’s a super relaxed treatment. You get to lay down and if you want you get a blanket. Then your bottom lashes get taped to make sure your bottom lashes won’t get to stick to your upper lashes and then it’s time for the treatment: The fake lashes get placed on your natural lashes one by one and you hardly won’t feel a thing of it. Lyza told me many people fall asleep (which she doesn’t mind at all), which I can totally imagine. So it really is a moment of pampering. In my vlog you can see the entire process and you can also see images of one eye finished and one eye not, so that you can really tell the difference. When Lyza was finished I was very impressed by the result. My lashes were incredibly full, but still looked very natural. I also didn’t really feel them, which is the case if you’re wearing one of those annoying strips. When I got home I couldn’t stop looking in the mirror, I was so happy with my lashes!

My experience
As we speak I just came back from vacation and 3 weeks have passed. I loved rolling out of my tent and instantly looking presentable. Lashes do a lot for your appearance. Long full lashes open your eyes and make you look more alive. During my vacation I mostly didn’t wear any make up at all or only did my eyebrows. I loved it!
By now especially my left eye is ready for a refill, the right eye could actually wait a bit longer. I think this mostly has to do with the fact that I wear contacts and that for some kind of reason my left eye is always giving me a hard time making myself touch it more often.EDIT: according to Lyza this is because I probably sleep on the left side of my face, which makes sense. I also had to invent a new way of putting in my contacts by not opening my eyes by pulling my lashes, but pulling my eyelid. It took a while before I mastered this new technique though, so I think I might have been to rude at first causing my lashed to go earlier than necessarily. So I think I’ll make an appointment for a refill and I think they will last longer this time (although 2-3 weeks is pretty neat already) since I will be careful from the start now by putting my contacts in and out. I think I might get addicted to lash extensions!

Promotion
Did I raise your curiosity and would you like to try it as well? Then I’ve got a great promotion for you! Until the entire month of September you can get lash extensions at Beauty Salon Lyza for €60,- in stead of €75,- if you say you watched the video or read the blog of Red Reiding Hood/Rowan Reiding. A nice way to give it a go!

Contact Beauty Salon Lyza:
Hempenserweg 2-A
8935AA Leeuwarden
T: 06 57203232
M: info@beautysalonlyza.nl
W: www.beautysalonlyza.nl

[dutch]

Zoals je misschien al in deze vlog hebt gezien heb ik twee dagen voor ik op vakantie ging wimperextensions laten zetten bij Beauty Salon Lyza. Ik speelde al heel lang met het idee om wimperextensions te laten zetten, maar op de één of andere manier kwam het er nooit van. Toen ik echter een paar weken geleden bij de kapper zat raakte ik aan de praat met Lyza (de beautysalon zit in hetzelfde gebouw als de haarsalon) en kwam het onderwerp wimperextensions ter sprake. Op dat moment besloot ik de knoop door te hakken en ervoor te gaan. Ik maakte een afspraak vlak voor mijn vakantie, omdat het me geweldig leek om tijdens mijn vakantie weinig tot geen aandacht te hoeven besteden aan mijn make-up. De wimperextensions blijven doorgaan namelijk 2-3 weken zitten, maar kunnen het ook 8 weken volhouden.

De behandeling
Vrijdag 24 juli was het zover; ik liet mijn wimperextensions zetten. We besloten voor de ‘one by one’ extensions te gaan, waarbij zoals de naam het al zegt de nepwimpers één voor één op je echte wimpers worden geplakt. Aangezien ik van mezelf vrij veel wimpers heb (iets wat ik niet wist voordat Lyza me dit vertelde) was het een vrij tijdrovend klusje. Ik heb er denk ik bijna twee uur gezeten, terwijl er normaal anderhalf uur voor staat. Dit was echter totaal geen straf, omdat het een ontzettend relaxte behandeling is. Je gaat namelijk lekker liggen en krijgt als je wil een dekentje om je heen. Dan worden je onderste wimpels met een soort pleisters afgeplakt zodat je onderste wimpers niet aan je bovenste wimpers gaan plakken en dan is het tijd voor de behandeling: De nepwimpers worden één voor één op je echte wimpers geplakt en hier voel je weinig tot niks van. Lyza vertelde mij dan ook dat veel mensen in slaap vallen (wat ze overigens totaal niet erg vindt), wat ik me heel goed voor kan stellen. Het is dus ook echt even een verwenmomentje. In mijn vlog bekijk je het hele proces en zie je ook beelden waarbij mijn ene oog klaar is en het andere niet, zodat je echt goed kan vergelijken. Toen Lyza klaar was, was ik ontzettend onder de indruk van het resultaat. Mijn wimpers waren prachtig vol, maar zagen er desondanks heel natuurlijk uit. Bovendien voelde ik ze ook al snel niet meer zitten, zoals wel het geval is wanneer je zo’n vervelende strip ophebt. Eenmaal thuis kon ik niet stoppen met in de spiegel te kijken, zo blij was ik ermee!

Mijn ervaring
Inmiddels ben ik net terug van vakantie en zijn er bijna 3 weken voorbij. Ik vond het heerlijk om m’n tent uit te rollen en er gelijk al presentabel uit te zien. Wimpers doen namelijk heel veel voor je uitstraling. Lange volle wimpers openen je ogen en doen je er dus opgewekter uitzien. Ik heb het grootste gedeelte van de vakantie geen make-up opgehad of enkel mijn wenkbrauwen gedaan. Heerlijk! Inmiddels is vooral mijn linkeroog wel aan een opvulbehandeling toe, in principe zou het rechteroog nog wel even kunnen wachten. Ik denk echter dat dit vooral te maken heeft met het feit dat ik lenzen draag en dat ik om de één of andere reden altijd wat meer moeite heb mijn lens goed te krijgen in mijn linkeroog, waardoor ik hier iets meer aan loop te frunniken. EDIT: Volgens Lyza komt dit doordat ik waarschijnlijk op de linkerkant van mijn gezicht slaap, wat best logisch klinkt. Ook heb ik een nieuwe manier moeten verzinnen om mijn lenzen in te doen, namelijk door mijn ogen niet open te houden door aan mijn wimpers te trekken maar aan mijn ooglid te tillen. Het heeft echter even geduurd voor ik deze nieuwe techniek onder de knie had, waardoor ik volgens mij wel iets te ruig ben geweest waardoor mijn wimpers iets sneller zijn uitgevallen dan nodig was. Ik denk dus dat ik een afspraak ga maken voor een opvulbehandeling en dat ze dit keer langer zullen blijven zitten (ook al is 2-3 weken ook al prima) doordat ik nu vanaf het begin af aan voorzichtig zal zijn met mijn lenzen in en uit doen. Ik denk dat ik wel eens verslaafd aan wimperextensions zou kunnen worden!

Aanbieding
Ben jij nu ook benieuwd naar wimperextensions en zou je het heel graag eens willen proberen? Dan heb ik een hele leuke aanbieding voor jullie! Tot en met de maand september kan je bij Beauty Salon Lyza wimperextensions laten zetten voor €60,- in plaats van €75,- als je zegt dat je het filmpje of de blog post van Red Reiding Hood/Rowan Reiding hebt gekeken. Een mooie aanbieding om het eens uit te proberen!

Contactgegevens Beauty Salon Lyza:
Hempenserweg 2-A
8935AA Leeuwarden
T: 06 57203232
M: info@beautysalonlyza.nl
W: www.beautysalonlyza.nl

Follow on Bloglovin

3 comments