BEAUTY / SANS SOUCIS MAKE UP HAUL

RED REIDING HOOD: Sans Soucis make up beauty blogger review foundation lipstick

RED REIDING HOOD: Sans Soucis make up beauty blogger review foundation lipstick

RED REIDING HOOD: Sans Soucis make up beauty blogger review foundation lipstick

RED REIDING HOOD: Sans Soucis make up beauty blogger review full face lookLook, used products: Brightening Make-Up Base, Perfect Lift Foundation in Tanned Beige, Perfect Look Highlight & Concealer, Smoothing Eyeshadow Base, Hot Chocolate Eyeshadow, Taupe Noble Eyeshadow, Mineral Powder Rouge Rosewood, Charming Pink Lipstick

All products:
Perfect Lift Foundation (Tanned Beige)
–  Pure Matt Foundation (Natural Rose)
– Brightening Make-Up Base
– Smoothing Eyeshadow Base
– Perfect Look Highlight & Concealer (Medium Beige)
– Beauty Case
– Hot Chocalte Eyeshadow
– Taupe Noble Eyeshadow
– Mineral Powder Rouge Rosewood
– Eyebrow Pencil Warm Brunette
– All in One 3D Mascara Deep Black
– 
Charming Pink Lipstick
– Soft Pearls Lipstick

[english]

Last week the delivery man brought me an awesome package stuffed with Sans Soucis make-up, of which I show you the content along with a look in this post. Some of my favorites deserve a separate blog post later on in which I will tell more about these specific products.

To be fair I only knew Sans Soucis from the skincare products, which I love by the way. I use the Sans Soucis Deep Moist Depot and Moisture Aqua Benefits on a daily base. This combination hydrates my skin very well. Since I’m already such a big fan of the Sans Soucis skincare I also was very curious about the make-up. And guess what: The make up didn’t disappoint me either!

Sans Soucis is a German brand, established in 1939 in Baden-Baden. Sans Soucis is the only brand to use the thermal water from Baden-Baden. This water also gets used in some of the make up products, such as the Perfect Lift Foundation. I really like this foundation. It’s a medium coverage foundation buildable in layers which doesn’t dry out the skin and doesn’t get cakey. Besides that it matches my (currently tanned) skin very well. I also used this foundation for the look on the last photo. I’m also very positive about the Brightening Make-Up Base. It makes your make-up last longer, but also makes it look more natural since it gives your skin a natural radiance. I find the lipsticks nice and creamy, not dehydrating and I love the colors. Last but not least I’d also like to say something about the Beauty Case which you can fill with eyeshadows and/or blushes of your choice, which stick to the case with a magnet. Since I got this packagae as a present, I did not combine them myself, but I really am super happy with the combination. I absolutely love the eyeshadow colors. The color Hot Chocolate and Taupe Noble are colors I would definitely choose myself as well. I often use brown and taupe shades for my daily looks. I actually am very pleased with all the products, but the products I just mentioned really stand out. The only product that was slightly disappointing to me is the Smoothing Eyeshadow Base. I was hoping my eyeshadow wouldn’t crease, but unfortunately.

I’m very fond of the products, but I also loved the classy black packaging. Like I already said I will write singular posts about the products that really stunned me. Do you already have experience with Sans Soucis make up or did I maybe raise your interest?

[dutch]

Afgelopen week bezorgde de postbode mij een waanzinnig leuk pakketje vol met Sans Soucis make-up, waarvan ik jullie de inhoud in deze post laat zien gepaard met een look. Een aantal favorietjes verdienen later nog een aparte blogpost waarin ik wat dieper in zal gaan op deze producten.

Om heel eerlijk te zijn kende ik Sans Soucis alleen van de huidverzorigingsproducten, waar ik overigens echt dol op ben. Zelf gebruik ik namelijk bijna dagelijks de Sans Soucis Deep Moist Depot en Moisture Aqua Benefits. Deze combinatie zorgt voor een hele goede hydratatie van de huid. Omdat ik al zo te spreken ben over de huidverzorgingsproducten van Sans Soucis was ik ook heel nieuwsgierig naar de make-up. En guess what: Ook de make-up stelt niet teleur!

Sans Soucis is een Duits merk, opgericht in 1939 in Baden-Baden. Sans Soucis gebruikt als enig merk het thermale water uit Baden-Baden. Dit water wordt behalve in de huidverzorgingsproducten ook in enkele make-up producten gebruikt, zoals de Perfect Lift Foundation. Over de foundation ben ik erg te spreken. Het is een medium dekkende in laagjes op te bouwen foundation die de huid niet uitdroogt en ook niet cakey wordt. Bovendien sluit de kleur goed aan bij mijn eigen (op het moment zongebruinde) huidskleur. Voor de look op de laatste foto heb ik dan ook deze foundation gebruikt. Ook over de Brightening Make-Up Base ben ik erg te spreken. Het zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten, maar ook dat het er natuurlijker uitziet doordat het je huid een natuurlijke glans geeft. De lippenstiften vind ik lekker romig en dus niet uitdrogend en bovendien erg mooi van kleur. Tot slot wil ik nog graag even iets zeggen over de Beauty Case welke je zelf kan samenstellen met oogschaduw en/of blush welke met magneetjes aan het doosje blijven plakken (helaas waren ze er niet helemaal goed opgezet, waardoor één oogschaduw is gebroken). Omdat ik dit pakketje heb gekregen, heb ik deze dus niet zelf samengesteld, maar ik ben wel ontzettend blij met de samenstelling. Met name de oogschaduwkleuren vind ik namelijk waanzinnig mooi. De kleuren Hot Chocolate en Taupe Noble zijn kleuren die ik zelf ook zou kiezen. Ik gebruik namelijk heel vaak bruin en taupe tinten in mijn dagelijkse looks. Eigenlijk ben ik over alle producten erg tevreden, maar eerder genoemde producten sprongen er wat mij betreft echt uit. Het enige product waar ik een beetje teleurgesteld in ben is de Smoothing Eyeshadow Base. Ik had gehoopt dat deze ervoor zou zorgen dat mijn oogschaduw niet zou gaan creasen, maar helaas.

Ik ben dus erg tevreden over de producten zelf, maar ook de classy zwarte verpakking vind ik erg mooi. Zoals ik al zei zal ik aparte posts weiden aan de producten waar ik echt enthousiast over ben. Heb jij al ervaring met Sans Soucis make-up of heb ik misschien je interesse gewekt?

Follow on Bloglovin