MY CURRENT HAIR ROUTINE USING KEUNE BLEND

RED REIDING HOOD: Beauty blogger Keune hair cosmetics blend messy milan look review

IMG_20150617_182825_kleiner

[english]

I already said it in my beauty favorited video, but I still want to devote a seperate post to it: The keune blend products which I use almost daily. I got them sent from PR agency Mooi PR and I’m so grateful for it, otherwise I would probably have never known about the existence of these wonderful products. I even haven’t touched my beloved Batiste XXL Volume Dry Shampoo (review here) for a while. Like you already know by now I love volume (which I don’t have naturally at all) and these products really give that to me. This is how I use them:

1. I spray the Keune blend sea salt spray over my entire hair and I also apply the Keune blend de-frizz straight over my entire hair with extra attention to my hair ends.
2. I make curls using my curling iron (mine is from Cloud Nine). I make one bigger than the other to create a messy effect. Afterwards I brush the curls out a little to make them a bit less harsh.
3. I apply the Keune blend volume powder on the roots of my hair.
4. I take a bit of  Keune blend paste and a bit of Keune blend shape on my finger tops and mix them together. I squeeze it in my hair.
5. Then I spray Keune blend volume finish over my entire hair for ultimate fixation. What I especially like about this hairspray is that it doesn’t make your hair sticky and hard like many other hairsprays do.

If I have the time I do the whole shebang and use my curling iron, but sometimes use just the products (so without the curling iron, but in that case also withouut the de-frizz) and just squeeze the curls in my hair. The result is better with the curling iron, but also without the curling iron the result looks good. On the photo above I did use a curling iron. The products hold so well that the next day when I don’t wash my hair it still looks good, so I don’t have to use the curling iron everyday. When the products are finished up I will definitely buy them again, because I really don’t want to live without them anymore. I do think it will take me a while to finish them up though, because it contains a lot and it’s sparly in use.

The brand Keune is only available in salons and online

[dutch]

Ik zei het al in mijn beauty favorites video, maar ik wil er toch nog een aparte post aan wijden: De keune blend producten welke ik tegenwoordig bijna dagelijks gebruik. Ik kreeg ze opgestuurd van PR bureau Mooi PR en daar ben ik zo dankbaar voor, anders had ik waarschijnlijk nooit van het bestaan van deze fantastische producten afgeweten. Ik heb zelfs mijn geliefde Batiste XXL Volume Dry Shampoo (review hier) al een tijdje niet aangeraakt. Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik dol op volume (wat ik van mezelf absoluut niet heb) en dat geven deze producten zeker! Ik gebruik de producten als volgt:

1. Ik spray de Keune blend sea salt spray over mijn gehele haar en breng ook de Keune blend de-frizz straight aan over mijn gehele haar, waarbij ik extra aandacht geef aan mijn haarpunten.
2. Ik maak krullen met mijn krultang (ik gebruik één van Cloud Nine). Ik maak de ene wat groter dan de ander om een messy effect te creëren. Vervolgens borstel ik de krullen een beetje uit om ze wat grover te maken.
3. Ik breng Keune blend volume powder aan op de aanzet van mijn haar.
4. Ik neem een beetje Keune blend paste en een beetje Keune blend shape op mijn vingertopjes en meng ze met elkaar. Vervolgens knijp ik dit in mijn haar.
5. Tot slot spray ik Keune blend volume finish over mijn gehele haar voor ultieme fixatie. Wat ik zo fijn vind aan deze hairspray is dat deze niet zoals vele andere haarsprays je haar plakkerig en hard maakt.

Als ik de tijd heb doe ik de whole shebang en pak ik ook mijn krultang erbij, maar ik gebruik ook wel eens enkel de producten (dus zonder krultang, maar in dat geval ook zonder de de-frizz) en knijp dan gewoon krullen in mijn haar. Het resultaat is wel mooier met de krultang, maar ook zonder krultang mag het resultaat er zeker zijn. Op bovenstaande foto heb ik wel een krultang gebruikt. De producten houden zo goed dat het de volgende dag als ik mijn haar niet was nog steeds goed zit, dus hoef ik ook niet elke dag mijn krultang te gebruiken. Als de producten op zijn koop ik ze zeker weer, want ik wil echt niet meer zonder. Ik denk overigens wel dat het even duurt voor ze op zijn, want er zit veel in en het is erg zuinig in gebruik.

Het merk Keune is alleen verkrijgbaar in salons en online.

Follow on Bloglovin

1 comment