NEW / ALEXANDER WANG EMILE TOTE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Alexander Wang Emile Tote wool black grey

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Alexander Wang Emile Tote wool black grey

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Alexander Wang Emile Tote wool black grey

[english]

OMG. this Alexander Wang Emile Tote is mine! MINE! I still can’t believe it, since this bag has been on my wishlist since forever. Unfortunately the price had always been a bit too high for me, so I kept checking The Outnet for it. Without any luck. Until last week when I spotted a white mesh version on The Outnet. This wasn’t the color I was looking for though, since I was looking for a black one. Then I thought I might try marktplaats (the Dutch ebay) as well. And guess what?! That’s where I found this beauty. Not black, not entirely though, but even better! I didn’t even know there was a wool version until I came across this one. I think this makes it even more unique. Besides that black and grey are my favorite colors and therefore these colors are highly represented in my wardrobe. So this bag would be a great match with many of my outfits. I can’t wait to wear it in the winter together with my beloved Acne Canada Wool scarf. That would be a great match!

What do you think of my new bargain and which designer bag is on your wishlist?

[dutch]

OMG, deze Alexander Wang Emile Tote is gewoon van mij! VAN MIJ! Ik kan het nog steeds haast niet geloven, aangezien deze tas al zo ontzettend lang op mijn verlanglijstje stond. Helaas was de normale prijs mij iets te hoog, dus probeerde ik ‘m op The Outnet te vinden. Zonder succes. Tot vorige week toen ik een geheel witte mesh versie spotte op The Outnet. Echter was dit niet de kleur die ik zocht, maar was ik op zoek naar een zwarte variant. Toen bedacht ik me opeens dat ik ook wel eens op marktplaats kon kijken. En guess what?! Daar kwam ik deze beauty tegen. Niet zwart, althans niet geheel, maar nog veel mooier! Ik wist niet eens dat er een wollen variant bestond, totdat ik deze tegenkwam. Wat ‘m wat mij betreft maakt dit ‘m extra bijzonder maakt. Bovendien zijn grijs en zwart mijn favoriete kleuren en zijn deze twee kleuren goed vertegenwoordigd in mijn kledingkast. Deze tas zal dus een goede match zijn met heel veel van mijn outfits. Ik kan nu al niet wachten om ‘m in de winter samen met mijn geliefde Acne Canada Wool sjaal te dragen. Dat zou zo’n goede match zijn!

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst en welke designertas staat er op jouw verlanglijstje?

Follow on Bloglovin

4 comments