NEW / XD DESIGN INTERIOR GOODIES

RED REIDING HOOD: Interior orbo serveerschalen xd design interieur bowls RED REIDING HOOD: Interior Vlam tafelhaard bio ethanol xd design

[english]

Last week the mailman delivered a really nice package from XD Design. Inside were the Orbo bowls and the Vlam table fire. I really like steal bowls, but the handles cause them to stand a bit askew which gives them something extra. I’m sure gonna use them when I have people over! I also think the table fire is an awesome design and also very practical. You can use the table fire in two ways, with a tea light or with bio ethanol (as pictured above). The latest option gives warmth (and looks very awesome), which is really nice when you want to sit in your garden or on your balcony, when it’s actually a bit too cold.  Of course the table fire looks very cool inside as well!

I really love my new goodies! Take a look at the website of XD Design, they’ve got so much more awesome stuff!

[dutch]

Afgelopen week kwam de postbode mij een superleuk pakketje van XD Design brengen met daarin de Orbo serveerschalen en de Vlam tafelhaard. Ik vind stalen schalen sowieso heel mooi, maar de beugels die ervoor zorgen dat ze een beetje scheef staan geeft ze net iets extra’s. Superleuk voor als ik visite over de vloer heb! De tafelhaard vind ik ook een gaaf design en bovendien heel praktisch. Je kan de tafelhaard namelijk op twee manieren gebruiken, met een theelichtje of met bio ethanol (zoals op de foto). De laatste optie geeft warmte (en ziet er heel gaaf uit), wat heel fijn is als je ‘s avonds nog lekker wil nazomeren in de tuin of op je balkon, maar het eigenlijk net iets te koud is. Natuurlijk is de tafelhaard ook binnen erg leuk!

Ik ben echt superblij met mijn nieuwe spulletjes! Neem ook eens een kijkje op de website van XD Design, ze hebben nog veel meer moois!

Follow on Bloglovin