REVIEW / IRRESISTIBLE ME HAIR EXTENSIONS

RED REIDING HOOD: Blogger review irresistible me hair extensions review royal remy human hair

RED REIDING HOOD: Blogger review irresistible me hair extensions review royal remy human hair before after photos

RED REIDING HOOD: Blogger review irresistible me hair extensions review royal remy human hair

RED REIDING HOOD: Blogger review irresistible me hair extensions review royal remy human hair

RED REIDING HOOD: Blogger review irresistible me hair extensions review royal remy human hair ponytail

[english]

Yep, that indeed is not me in the photos. It’s my best friend Mariëlle, who was sweet enough to model for this review. The theam of Irresistible Me Hair Extensions has been sweet enough to send me a set of royal remy clip-in hair extenions, made of 100% human hair. Since it’s real human hair you can do anything with it you would do with your own hair: Curl, cut, dye and wash. I picked the color Ash Blonde, but unfortunately this didn’t turn out to match my own hair color. This is my own fault though, because when I look at the photos on the website again I actually an see this color is too dark. I could have send it back, but since it’s made of human hair I can also dye it, so I think I will bring them along on my next visit to the hairdresser. The color did turn out to be a perfect match with Mariëlle’s hair though, so I decided to have her model for this review.

I choose the 18 inch 200 grams extensions in the color Ash Blonde. The extensions are packed in a plastic wrapper. One extension is packed seperately with the intetion to use it to see if it matches your own hair. If this is not the case you can just send them back, as long as the big wrapper is still unopenend. I could have done this as well, but I’m okay with having them dyed and letting my best friend enjoy them for the time being.

On the first photos you can see Mariëlle without (left) and with her extensions (right). I dare to bet that if I didn’t tell you and if you didn’t have the left photo to compare you would have thought it was all Mariëlle’s own hair. The extensions blend in with her own hair so nicely! She even sent a photo to a couple of people (among them her own boyfriend) and asked if they saw anything different about her and guess wat: They didn’t see anything, although her hair suddenly was a lot longer! Her boyfriend asked if she maybe had straightened her hair, haha! Mariëlle felt incredibly sexy with her long locks and after 15 minutes she didn’t even feel them anymore. I can’t wait until they’re dyed and match my own hair! Althoygh I love my short hair, I would like to have long hair again every now and then to feel super feminine.

Mariëlle and I can totally advise the extensions of Irresistible Me! Do you have any experience with clip-in extensions?

Op de eerste foto zie je Mariëlle zonder (links) en met extensions (rechts). Ik durf te wedden dat als ik niets had gezegd en je de linkerfoto er niet bij had gezien je had gedacht dat het Mariëlle haar eigen haar was. De extensions blenden zo ontzettend mooi in met haar eigen haar! Ze heeft zelfs naar een aantal mensen (waaronder haar eigen vriend!) foto’s gestuurd met de vraag of ze iets anders aan haar zagen en guess what: Ze zagen niks, ook al was haar haar opeens een stuk langer! Haar vriend vroeg of ze misschien haar haar had gestijld, haha! Mariëlle voelde zich ontzettend sexy met haar lange manen en voelde ze na een kwartiertje al niet eens meer zitten. Ik kan niet wachten tot ze geverfd zijn en bij mijn eigen haar matchen! Ook al houd ik van mijn korte haar, het lijkt me best leuk om af en toe weer lang haar te hebben en me op en top vrouw te voelen.

Mariëlle en ik kunnen de extensions van Irresistible Me dus zeker aanraden! Heb jij ervaring met clip-in extensions?

[dutch]

Jep, dat ben ik inderdaad niet op de foto’s. Het is mijn beste vriendin Mariëlle, die zo lief is geweest om model te staan voor deze review. Het team van Irresistible Me Hair Extensions is namelijk zo lief geweest om mij een setje royal remy clip-in hair extensions, gemaakt van echt mensenhaar, op te sturen. Omdat het echt mensenhaar is kan je er alles mee doen wat je ook met je eigen haar zou doen: Krullen, knippen, verven en wassen. Ik koos voor de kleur asblond, maar helaas bleek deze niet te matchen bij mijn haarkleur. Dit is volledig mijn eigen fout, want als ik nogmaals kijk naar de foto’s op de website kan ik wel zien dat deze kleur te donker is. In principe had ik het kunnen terugsturen, maar omdat het gemaakt is van echt haar kan je het ook prima verven, dus ik denk dat ik bij mijn volgende kappersbezoek ook mijn extensions meeneem. De kleur bleek echter wel een perfecte match met het haar van Mariëlle, dus besloot ik haar model te laten staan voor deze review.

Ik koos voor de 18 inch 200 gram extensions in de kleur Ash Blonde. De extensions zitten verpakt in een plastic omhulsel. Eén extension is verpakt in een apart vakje met als bedoeling om te kijken of de kleur matcht bij je eigen haar. Als dit niet het geval is kan je ze gewoon terugsturen, zolang het grote vak ongeopend is. Dit had ik in principe dus ook kunnen doen, maar ik vind het prima om ze te laten verven én mijn beste vriendin er tot dan mee te laten shinen.

Op de eerste foto zie je Mariëlle zonder (links) en met extensions (rechts). Ik durf te wedden dat als ik niets had gezegd en je de linkerfoto er niet bij had gezien je had gedacht dat het Mariëlle haar eigen haar was. De extensions blenden zo ontzettend mooi in met haar eigen haar! Ze heeft zelfs naar een aantal mensen (waaronder haar eigen vriend!) foto’s gestuurd met de vraag of ze iets anders aan haar zagen en guess what: Ze zagen niks, ook al was haar haar opeens een stuk langer! Haar vriend vroeg of ze misschien haar haar had gestijld, haha! Mariëlle voelde zich ontzettend sexy met haar lange manen en voelde ze na een kwartiertje al niet eens meer zitten. Ik kan niet wachten tot ze geverfd zijn en bij mijn eigen haar matchen! Ook al houd ik van mijn korte haar, het lijkt me best leuk om af en toe weer lang haar te hebben en me op en top vrouw te voelen.

Mariëlle en ik kunnen de extensions van Irresistible Me dus zeker aanraden! Heb jij ervaring met clip-in extensions?

Follow on Bloglovin

2 comments