BEAUTY / CLINIQUE FACE FORWARD

[english]

Clinique, one of my favorite brands (so much love for the Dramatically Different Moisturizing cream) launched a new campaign called #FaceForward to celebrate their iconic 3 step skin care system and to honor achievements. The #FaceForward campaign asks women to give their future self a wise piece of advice and look to forward in stead of to the past. In stead of using models who have been purely selected by their looks, Clinique asked three successful women to be the ambassadors of the #FaceForward campaign: Tavi Gevinson (writer, editor and actress), Hannah Bronfman (DJ, model and entrepreneur) and Margaret Zhang (creative director, blogger and law student). In the video above Margaret gives her future self advice: ‘Never be complacent. And never feel like you made it or anything like that. Or that you’re at a saturation point of learning, because you never are.’ And I totally agree! Next to a great blogger, I think Margaret Zhang is a very inspiring woman. I mean: How on earth do you manage to be a worldwide successful blogger ánd study law?

I would tell my future self to make sure I’m happy and actually do the things I do for myself and not because someone else wants me to. What would you tell your future self?

[dutch]

Clinique, één van mijn favoriete merken (liefde voor de Dramatically Different Moisturizing cream) heeft een nieuwe campagne genaamd #FaceForward gelanceerd om hun iconische 3 stappen huidverzorging te vieren én om prestaties te eren. Met de #FaceForward campagne wordt vrouwen gevraagd hun toekomstige ik wijze raad mee te geven en dus vooruit te kijken in plaats van naar het verleden. In plaats van modellen die puur geselecteerd zijn op hun looks, zijn dan ook drie succesvolle vrouwen gevraagd om het boegbeeld van de #FaceForward campagne te zijn: Tavi Gevinson (schrijver, redacteur en actrice), Hannah Bronfman (DJ, model en ondernemer) en Margaret Zhang (creative director, blogger en student rechten). In de video hierboven geeft Margaret haar toekomstige ik advies: ‘Nooit zelfvoldaan zijn. Nooit doen alsof je al je doelen al bereikt hebt. Of dat je niets meer kan bijleren, want dat is niet mogelijk.’ En daar kan ik me helemaal in vinden! Ik vind Margaret Zhang naast een hele leuke blogger, een ontzettend inspirerende vrouw. Ik bedoel: Hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar om én een wereldwijd succesvolle blogger te zijn én rechten te studeren?

Zelf zou ik mijn toekomstige ik vertellen om te zorgen dat ik gelukkig ben en de dingen die ik doe ook echt voor mezelf doe en niet omdat iemand anders dat van me verlangt. Wat zou jij je toekomstige ik willen meegeven?

Follow on Bloglovin