HOME / COS X HAY

RED REIDING HOOD: COS x HAY collaboration Tomas Alonso side table metal legRED REIDING HOOD: Tomas Alonso side table COS x HAY home interiorRED REIDING HOOD: Tomas Alonso side table COS x HAY interior  RED REIDING HOOD: COS x HAY marble lens box interior home RED REIDING HOOD: COS x HAY desktop boxesRED REIDING HOOD: COS x HAY glasses home interiorRED REIDING HOOD: COS x HAY curved metal candle holder

[english]

Wow, I haven’t been this excited about a collaboration in a while: COS x HAY. I am a big fan of both brands, so when I got a press release titled COS x HAY my heart skipped a beat. And when I opened the e-mail I saw my excitement was just. COS and HAY created a really cool side table together. I love the contrast of natural wood with industrial metal. It comes in two colors, with a white leg and with a jade leg. I totally wouldn’t mind welcoming this beauty in my home! They also handpicked items from the HAY range to offer costumers a curated collection of lifestyle items. I love it all, but especially the marble lens box, the curved metal candle holder, the glasses and the set of desktop boxes.

The items are now available at COS! What do you think of the side table?

[dutch]

Wauw, ik ben al een tijdje niet meer zo ontzettend opgewonden geworden van een samenwerking als nu: COS x HAY. Ik ben een enorme fan van beide merken, dus toen ik een persbericht ontving met als titel COS x HAY maakte mijn hart een sprongetje. En toen ik de e-mail opende zag ik dat mijn vreugde gegrond was. COS en HAY hebben samen een ontzettend toffe bijzettafel gecreëerd. Ik houd van het contrast van het natuurlijke houd met het industriële metaal. Het tafeltje is beschikbaar in twee kleuren, met een witte poot en met een jade poot. Ik zou het totaal niet erg vinden om dit tafeltje in mijn huis te hebben staan! Ze hebben ook een aantal items uit de HAY collectie geselecteerd. Ik vind het allemaal geweldig, maar vind vooral het marmeren lenzendoosje, de gebogen metalen kaarsenhouder, de glazen en de set dozen erg leuk.

De items zijn nu beschikbaar via COS! Wat vind jij van het bijzettafeltje?

Follow on Bloglovin