HOME / HANGING PLANTS INSPIRATION

RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend RED REIDING HOOD: Interior blogger glass hanging plants home living trendRED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trendRED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trendRED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend  RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trendRED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants glass container home living trend   RED REIDING HOOD: Interior blogger macramé hanging plants home living trend
Sources: Harfang, le blog, Plain, The Plant Page, Housedecoridea, Ao life, La petite Anne, Trendnet, Macrame bracelets, Citizen hems, Scandinavian designs, Home design ideas and Modern macrame.

[english]

Lately I’m obsessed with hanging plants, especially those in macramé ropes. It doesn’t just look super awesome, it’s also quite practical when you have a busy kitten (as long as you make sure to place them high enough of course). So I think I will follow a macramé course at my grandma (or just ‘place an order’ haha). What do you think of this living trend?

[dutch]

De laatste tijd ben ik helemaal geobsedeerd door hangplanten, vooral die in macramé touwen. Niet alleen staat het supergaaf, het is ook best praktisch als je een drukke kitten in huis hebt (zolang je ze natuurlijk maar wel hoog genoeg hangt). Ik denk dus dat ik binnenkort maar eens een cursusje macramé ga volgen bij mijn oma (of gewoon een bestelling bij haar plaatsen, haha). Wat vind jij van deze woontrend?

Follow on Bloglovin