INSPIRATION / BUTTON FRONT DENIM SKIRTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger my dubio wearing button front midi denim skirt outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger collage vintage wearing short mini button front denim skirt outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing midi button front denim skirt outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger atlantic pacific wearing midi button front denim skirt outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing button front mini skirt outfit6

Sources: Janni Delér, Atlantic Pacific, The August Diaries, Collage Vintage, My Dubio and Lady Addict.

[show_shopthepost_widget id=”1020061″]

[english]

You probably have noticed in on blogs and in stores: The revival of the 7o’s button front denim skirts. I love them and I think I’m going to order one for myself as well, probably a longer version. Today I share the best looks with the button front denim skirts to inspire you, but myself as well. What do you think of this trend?

[dutch]

Het is je vast niet ontgaan op blogs en in de winkels: De comeback van de jaren 70 button front spijkerrokken. Ik vind ze leuk en denk dat ik er binnenkort ook één ga bestellen, waarschijnlijk een lange variant. Voor jullie en ter inspiratie voor mezelf deel ik vandaag de mooiste looks met de button front denim skirt. Wat vind jij van deze trend?

Follow on Bloglovin

1 comment