MEET PEGASUS

RED REIDING HOOD: Pegasus blue point ragdoll kitten cute blue eyes RED REIDING HOOD: Pegasus blue point ragdoll kitten levindaworldoffragdoll kayla RED REIDING HOOD: Pegasus cute ragdoll kitten blue eyes cat RED REIDING HOOD: Sleepy kitten blue point ragdoll cat pegasus RED REIDING HOOD: Hercules Pegasus black smoke maine coon kitten blue point ragdoll cat babies cute cats RED REIDING HOOD: Blue point ragdoll kitten maine coon cute cats RED REIDING HOOD: Blue point ragdoll kitten sleepy baby cat

Follow Hercules and Pegasus on instagram via @herculespegasus

[english]

A couple of weeks ago I already introduced you to our maine coon kitten Hercules, but today I introduce you to his sister Pegasus. We thought our baby needed another kitty to play with, so a week ago we picked up Pegasus at Levindaworldoffragdoll. Pegasus is a month older than Hercules (she’s almost five months old) and a blue point ragdoll kitten. When we first decided we wanted to get a cat we were in doubt between getting a maine coon and a ragdoll and eventually decided to get a maine coon. So when we decided to get a second cat we immediately knew it had to be a ragdoll and found Pegasus.

All three of us (Vincent, Hercules and I) are very happy with Peggy, which is what we actually call her. She’s such a sweetie! She often comes to cuddle with us and follows us around, which ragdolls are known for. As opposed to Hercules she’s quite timid, something else which defines ragdolls. She plays very calmly, while Hercules is all over the place when he’s playing. He looks like a wild cat and acts like one. Peggy looks like an elegant lady (how gorgeous are those big blue eyes?) and acts like one. I really love the contrast between them. They’re both amazing in their own way. Luckily they get on pretty well together. Peggy often comes to check out what Herrie (which is his nickname) is doing and when he’s calm she comes to snuggle with him. She’s not a big fan of his wild side though. Herrie loves to play rough and Peggy doesn’t, so when he ‘attacks’ her she gets angry. O well, I guess that’s normal cat behavior. They’ve got to learn to know each other’s boundaries.

For the time being this will be last ‘meet our new kitty’ post, since two are enough for now ;) And yes, Hercules and Pegasus are boy and girl, which indeed means that in the future they could have babies together. We’re not planning on letting that happen though (although I’m sure they’ll get beautiful babies), since we’re trying to to bring them to the vet in time.

PS: Follow Hercules and Pegasus on instagram via @herculespegasus!

[dutch]

Een paar weken geleden introduceerde ik jullie al aan onze maine coon kitten Hercules, maar vandaag stel ik jullie voor aan zijn zus Pegasus. We vonden dat onze baby een andere kitten nodig had om mee te spelen, dus haalden we een week geleden Pegasus op bij Levindaworldoffragdoll. Pegasus is een maand ouder dan Hercules (ze is bijna vijf maanden oud) en een blue point ragdoll kitten. Toen we voor het eerst besloten een kat te nemen twijfelden we enorm tussen een maine coon en ragdoll en besloten uiteindelijk voor een maine coon te gaan. Dus toen we besloten om een tweede kat te nemen wisten we meteen dat het een ragdoll moest zijn en vonden we Pegasus.

Wij zijn alle drie (Vincent, Hercules en ik) zijn erg blij met Peggy, wat is hoe we haar eigenlijk noemen. Ze is zo’n schatje! Ze komt vaak even met ons knuffelen en volgt ons constant, iets waar ragdolls bekend om staan. In tegenstelling tot Hercules is ze timide, nog iets wat ragdolls definieert. Ze speelt erg rustig met hem, terwijl Hercules all over the place is als hij speelt. Hij lijkt op een wilde kat en gedraagt zich er ook naar. Peggy lijkt op een elegante dame (hoe mooi zijn haar grote blauwe ogen?) en gedraagt zich daar ook naar. Ik vind het contrast tussen ze zo leuk! Ze zijn beide fantastisch op hun eigen manier. Gelukkig kunnen ze aardig goed met elkaar. Peggy komt vaak even bij Herrie (wat zijn koosnaampje is) kijken wat hij doet en wanneer hij rustig is komt ze met hem knuffelen. Ze is echter niet een grote fan van zijn wilde kant. Herrie houdt van ruig spelen en Peggy niet, dus wanneer hij haar ‘aanvalt’ wordt ze boos. Ach ja, ik denk dat dat normaal kattengedrag is. Ze moeten immers ook elkaar grenzen leren kennen.

Voorlopig zal dit de laatste ‘meet our new kitty’ post zijn, aangezien twee nu wel even genoeg zijn ;) En ja, Hercules en Pegasus zijn een jongetje en een meisje wat inderdaad betekent dat ze in de toekomst babies zouden kunnen krijgen. We zijn echter niet van plan om dat te laten gebeuren (hoewel ik er zeker van ben dat ze prachtige kindjes zouden krijgen), aangezien we zullen proberen ze op tijd te laten ‘helpen’.

PS: Volg Hercules and Pegasus op  instagram via @herculespegasus!

Follow on Bloglovin

11 comments