OUTFIT / LADY IN RED

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing vintage red leather jacket white ripped jeans outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waist ripped white skinny jeans outfit red leather jacket RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high rise white jeans red vintage leather jacket outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted white skinny distressed jeans guess pumps red leather jacket outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing vintage red leather jacket outfit details zara chain bag RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pointy pumps cut out heels outfit details

[english]

To be fair I totally forgot about this vintage leather jacket until I was looking for another leather jacket (which I’m afraid got stolen) on the coat rack, but found this one instead. A blessing in disguise.

[dutch]

Om eerlijk te zijn was ik deze vintage leren jas totaal vergeten totdat ik op zoek was naar een ander leren jasje (waarvan ik bang ben dat ie is gestolen) op de kapstok, maar in plaats daarvan deze vond. Een geluk bij een ongeluk.

WHAT I’M WEARING
Jeans: H&M (old, but similar HERE and HERE)
Leather jacket: Vintage (old, but similar HERE, HERE, HERE and HERE)
T-shirt: H&M (old, but similar HERE)
Belt: Asos (HERE)
Bag: Zara
Heels: Guess (on sale HERE)

[show_shopthepost_widget id=”992571″]

Follow on Bloglovin

1 comment