OUTFIT / REAL BOYFRIEND JEANS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pme jeans boyfriend jeans outfit cut out heel guess pointy pumpsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing light blue PME jeans outfit actual boyfriend jeans  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized boyfriend jeans light blue denim zara chain bag outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing PME commander jeans outfit details zara chain bag v-neck jumper RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara chain bag outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pointy toe pumps guess heels boyfriend jeans RED REIDING HOOD: Fashion blogger outfit details

[english]

So we’ve all been wearing ‘boyfriend jeans’ from the women’s department, but I was wondering what actual boyfriend jeans would look like. So I took one of Vincent’s favorite jeans and tried them on. And you know what? I actually quite like the look! They’re baggy but not too baggy (does that mean I’m fat, or is Vincent just slim? lol) and they’re a bit too long, which I actually think is a good thing. I like how they cover my feet a little bit, it makes my legs look longer.

So what do you think? Are you planning on stealing your boyfriend’s (or your father’s or your brother’s) jeans any time soon or are you sticking to boyfriend jeans from the women’s department?

PS: You might like to watch this video as well where actual boyfriends try on women’s boyfriend jeans. It’s really funny!

[dutch]

Dus we dragen allemaal massaal ‘boyfriend jeans’ van de vrouwenafdeling, maar ik vroeg me af hoe echte boyfriend jeans eruit zouden zien. Dus trok ik één van Vincents favoriete jeans aan. En weet je wat? Ik vind de look eigenlijk best prima! Hij is baggy maar niet te baggy (betekent dat dat ik dik ben of is Vincent zo dun? lol) en hij is een beetje te lang, wat ik eigenlijk alleen maar positief vind. Ik vind het mooi dat hij mijn voeten een beetje bedekt, het doet mijn benen er langer uitzien.

Dus wat vind jij? Ben jij nu ook van plan om je vriend zijn jeans (of die van je vader of broer) binnenkort een te stelen of houd je het toch maar bij boyfriend jeans van de vrouwenafdeling?

PS: Je vindt het misschien wel leuk om deze video te kijken waar echte boyfriends vrouwen boyfriend jeans passen. Het is heel grappig!

WHAT I’M WEARING
Men’s jeans: PME jeans / The boyfriend’s (similar HERE and HERE)
Jumper: The boyfriend’s (similar HERE and HERE)
Bag: Zara
Heels: Guess (on sale HERE)
Necklace: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”1023124″]

Follow on Bloglovin