WOULD LOVE TO WEAR TODAY

RED REIDING HOOD: Side split rib jumper pointy shoes black flared jeans outfit

Jumper: ASOS (HERE)
Jeans: J Brand (HERE)
Shoes: ASOS (HERE)

[english]

Oh, how much I would love to wear this today! My wardrobe really needs an update. Two items every woman should have in here closet this autumn and winter are a side split rib jumper and black flared jeans. Do you agree? I think I’m going to place an ASOS order today, since just for today there’s a 20% off promo code! Click here and enter UNIVERSITY20 at checkout.

[dutch]

O, wat zou ik dit toch graag willen dragen vandaag! Mijn garderobe is echt toe aan een update. Twee items die elke vrouw deze herfst en winter in haar kast zou moeten hebben hangen zijn de geribde trui met zijsplitten en zwarte jeans met wijd uitlopende pijpen. Mee eens? Ik denk dat ik vandaag maar eens een bestelling bij ASOS ga plaatsen, aangezien er alleen vandaag een 20% kortingscode is! Klik hier en vul de code UNIVERSITY20 in als je gaat afrekenen.

[show_shopthepost_widget id=”996501″]

Follow on Bloglovin