BEAUTY / L’OCCITANE SHEA & HONEY

RED REIDING HOOD: L'Occitane shea honey body cream exfoliation hand cream reviewRED REIDING HOOD: L'Occitane shea honey body cream exfoliation hand cream review RED REIDING HOOD: L'Occitane shea honey body cream exfoliation hand cream review

[english]

The fact that I love the brand L’Occitane is not a secret anymore. Two weeks ago I already showed you a lavender scented candle from the French brand, which immediately awakes a vacation feeling in me. France is my favorite country to spend a holiday and I can secretly see myself with Vincent and the cats (and who knows, maybe children) living between the lavender fields in the Provence. That would be lovely!

Receiving a package of L’Occitane therefore makes me very happy every time and this package was no exception. What first of all makes me really happy is the cheerful packaging and spotting a hand cream. My hands benefit a lot from hand cream, especially during the cutting autumn weather. When I had a closer look at the packaging I read the two most important ingredients: shea butter and honey. I love both the calming scent as the hydrating shea butter and honey. Of course I also tested all three products I received and I’m very pleased. I honestly have to say I don’t scrub my skin very often (pure laziness), so I probably wouldn’t use the exfoliant very often. I do expect to finish the body cream and hand butter really fast though. I have quite a dry skin, so hydrating products are very welcome. When the body cream and exfoliant are finished I know one thing for sure: I won’t throw away the jars, they’re way too cute!

Interesting for you if
you have a dry skin, you love the scent of honey and shea, you’ve got a weak spot for pretty packaging and/or are just as much of a France fanatic as I am.

What do you think of L’Occitane and which scents make you happy?

[dutch]

Dat ik van het merk L’Occitane houd is inmiddels geen geheim meer. Twee weken geleden liet ik jullie nog een naar lavendel ruikende kaars van het Franse merk zien, wat bij mij meteen een vakantiegevoel opwekt. Frankrijk is namelijk mijn favoriete vakantieland en stiekem zie ik mezelf later ook best met Vincent en de katten (en wie weet dan ook kinderen) tussen de lavendelvelden in de Provence wonen. Heerlijk lijkt me dat!

Ik word dan ook altijd heel erg blij als ik een pakketje van L’Occitane ontvang en dit pakketje was daar geen uitzondering op. Wat mij allereerst blij maakte was de vrolijke verpakking en het spotten van een handcrème. Mijn handen hebben namelijk heel veel baat bij handcrème, vooral tijdens het gure herfstweer. Toen ik de verpakking eens goed bekeek las ik de twee belangrijkste bestandsdelen: sheaboter en honing. Ik vind zowel de kalmerende geur als de hydraterende werking van sheaboter en honing geweldig. Natuurlijk heb ik alle drie producten die ik heb mogen ontvangen ook getest en ik ben heel tevreden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn huid niet vaak scrub (pure luiheid), dus de exfoliant zal ik waarschijnlijk niet heel vaak gebruiken. De body cream en hand butter verwacht ik heel snel op te hebben gemaakt. Ik heb namelijk best wel een droge huid, dus zijn voedende producten ontzettend welkom. Als de body cream en exfoliant op zijn weet ik één ding zeker: Die blikjes gooi ik niet weg, daar zijn ze veel te leuk voor!

Iets voor jou als
je een droge huid hebt, je dol bent op de geur van honing en shea, je een zwak hebt voor mooie verpakkingen en/of je net zo’n Frankrijk fanaat bent als ik.

Wat vind jij van L’Occitane en welke geuren maken jou blij?

Follow on Bloglovin

2 comments