BROW WAXING AT BENEFIT BROW BAR

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Benefit Brow Bar experience Douglas Leeuwarden RED REIDING HOOD: Ervaring wenkbrauw waxing Benefit Brow Bar Douglas Leeuwarden Eyebrow waxing treatment RED REIDING HOOD: Beauty blogger brow waxing treatment experience wenkbrauw waxen ervaring RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Benefit Brow Bar Douglas Leeuwarden wenkbrauwen waxenRED REIDING HOOD: Beauty blogger Benefit Brow Bar brow waxing before after wenkbrauwen waxen ervaring douglas leeuwarden RED REIDING HOOD: Beauty blogger Benefit Brow Bar Douglas Leeuwarden prijslijst wenkbrauw waxing

[english]

Paying a visit to the Benefit Brow Bar has been on my wishlist for ages and last week, during fall break, it was finally time: I got my eyebrows waxed!

Wednesday a week ago I was standing in front of the door of Douglas in Leeuwarden at five to ten and when the doors opened at 10 I immediately got assisted. The friendly personnel asked if they could take my coat, if I favored a cup of tea and lastly if I wanted to take a seat on the chair after which we discussed what we’re going to do. We came to the conclusion that eyebrow coloring was not necessary for me, since I naturally have quite dark hair already, and so we decided to just go for a waxing treatment. Waxing gives you much sharper brows than when you just depilate, since even the littlest and downy hairs are taken away. As you can see on the photo wax is being applied on the parts that need to go using a wooden stick and tape will be put on top. Afterwards this gets pulled off very quickly, which you feel for a second, but which doesn’t hurt. The whole thing was done in a blink of an eye and the result indeed was super sharp. Just have a look at the before and after photo! Of course my brows have been touched up using Benefit products. The lady who helped me used the instant brow pencil, gimme brow and the high brow gel to do so. The skin around my eyebrows was a little red afterwards, but luckily she camouflaged it very well using the boi-ing concealer (which I can totally recommend!).

Would I do it again? I think so! In between I will just keep it up using tweezers, but when it starts to get very ‘downy’ again I think i will come back for an eyebrow waxing. An eyebrow waxing costs €21,-. Do you want to have your eyebrows colored as well? Than you will pay €31,- altogether. Have you already got your eyebrows waxed at a Benefit Brow Bar? If you ever happen to be in Leeuwarden I can totally recommend you to pay a visit here. Just drop by at the store or call 058 215 2883 to make an appointment!

[dutch]

Een bezoekje brengen aan de Benefit Brow Bar stond al tijden op mijn verlanglijstje en vorige week, in de herfstvakantie, was het dan eindelijk zover: Ik liet mijn wenkbrauwen waxen!

Vorige week woensdag stond ik om 5 voor 10 voor de deur bij de Douglas in Leeuwarden en toen om 10 uur de deuren open gingen werd ik meteen geholpen. Het vriendelijke personeel vroeg of mijn jas kon worden aangenomen, of ik misschien zin had in een bakje thee en uiteindelijk of ik plaats wilde nemen op de stoel waarna we besproken wat we zouden doen. We kwamen tot de conclusie dat wenkbrauwkleuring bij mij niet nodig was, omdat ik van mezelf al behoorlijk donkere wenkbrauwen heb, en gingen voor alleen een waxing. Door middel van waxing krijg je veel strakkere wenkbrauwen dan wanneer je alleen epileert, omdat je zelfs de kleinste en donzigste haartjes meeneemt. Zoals je op de foto ziet wordt er met een soort houten staafje was aangebracht op de delen die weg mogen, waar vervolgens een strip overheen wordt geplakt. Deze wordt er daarna heel snel afgetrokken, wat je even voelt, maar wat echt geen pijn doet. Het klusje was echt zo gepiept en het resultaat was inderdaad superstrak. Kijk maar naar de voor en na foto! Natuurlijk zijn mijn wenkbrauwen ook nog even mooi bijgewerkt met Benefit producten. Hiervoor werden de instant brow pencil, gimme brow en de high brow gel gebruikt. De huid rondom mijn wenkbrauwen was naderhand trouwens nog wel een beetje rood, maar gelukkig heeft de dame door wie ik werd geholpen dat heel goed weten te camoufleren met de boi-ing concealer (echt een aanrader!).

Of ik het nog een keer zou doen? Ik denk het wel! Tussendoor houd ik het wel bij met een pincet, maar als het weer erg ‘donzig’ begint te worden denk ik dat ik weer terugkom voor een wenkbrauw waxing. Een wenkbrauw waxing kost €21,-. Wil je je wenkbrauwen ook nog laten kleuren? Dan betaal je in totaal €31,-. Heb jij al eens je wenkbrauwen laten waxen bij een Benefit Brow Bar? Mocht je eens in Leeuwarden zijn of in of nabij Leeuwarden wonen dan kan ik het zeker aanraden om hier een bezoekje te brengen. Ga even langs of bel op 058 215 2883 om een afspraak te maken!

Follow on Bloglovin

2 comments