BYE BYE FLAT IRON, HELLO STEAMONE H10S!

RED REIDING HOOD: Fashion blogger review STEAMONE H10S vertical steaming

RED REIDING HOOD: Fashion blogger review STEAMONE H10S vertical steaming

RED REIDING HOOD: Fashion blogger review STEAMONE H10S vertical steaming

RED REIDING HOOD: Fashion blogger review STEAMONE H10S vertical steaming

RED REIDING HOOD: Fashion blogger review STEAMONE H10S vertical steaming

[english]

Nope, it’s not a vacuum cleaner! It’s the SteamOne H10S, or in more understandable words: A vertical steamer. You know, those things they use in clothing stores to dewrinkle garments that always makes you think: ‘Man, I could use on of those at home.’ Well, now you can! The French brand SteamOne , the official supplier of vertical steamers which among others are used at Zara and Chanel, now also released a consumer version. So get ready to say ‘bye bye’ to that awful ironing board and ‘hello’ to the convenience of the SteamOne H10S!

Lucky as I am I got to receive the SteamOne H10S last week and I can already tell you my iron board will get very dusty. I’m very pleased with this device. It’s so easy to use. You hang a garment on the included coat hanger (or on your own hanger), choose the right setting (satin, wool, cotton et cetera) and move the plate up and down on your garment a couple of times. Bye, wrinkles! It’s very time saving and more effective than a flat iron. Even the most stubborn wrinkles, which I sometimes can’t get out with my flat iron, disappear like snow for the sun. I use it for all of my wrinkled items: T-shirts, pants and my boyfriend’s shirts. I used to especially hate my boyfriend’s shirts, but now I have them de-wrinkled in a blink of an eye. I’m a very happy girl!

Oh, and I didn’t test it all by myself. It’s ‘catscanned’ by Hercules for it’s durability. His conclusion is that the hose is sturdy enough to survive sharp kitten teeth. Very important to know!

Are you fed up with your flat iron as well and would you like to have this device as well? That’s possible! The SteamOne H10S is now available at BCC, Media Markt, Makro, Expert, Electronic Partner, Coolblue and Wehkamp for 249 euros. Find more information here!

[dutch]

Nope, het is geen stofzuiger! Het is de SteamOne H10S, of in begrijpelijke taal: Een verticale stomer. Je weet wel, die dingen die ze in kledingwinkels altijd gebruiken om kreukels uit kleding te halen waarvan je altijd denkt: ‘Jemig, die zou ik thuis ook wel goed kunnen gebruiken.’ Nou, dat kan nu! Het Franse merk SteamOne, de officiële leverancier van de verticale stomers die onder andere bij Zara en Chanel worden gebruikt, heeft nu ook een consumentenversie uitgebracht. Dus zeg maar ‘doei doei’ tegen die rottige strijkplank en ‘hallo’ tegen het gemak van de SteamOne H10S!

Mazzelaar als ik ben heb ik de SteamOne H10S vorige week mogen ontvangen en ik kan je nu al vertellen dat mijn strijkplank erg stoffig zal gaan worden. Ik ben namelijk ontzettend tevreden over dit apparaatje! Het werkt zo makkelijk. Je hangt een kledingstuk op de bijgeleverde hanger (of gewoon aan je eigen hanger), stelt het apparaat in op de juiste stand (satijn, wol, katoen et cetera) en haalt de stoomkop een paar keer van boven naar beneden over je kledingstuk heen. Weg, kreukels! Het is ontzettend tijdbesparend en bovendien effectiever dan een strijkijzer. Zelfs de hardnekkigste kreukels, die ik er met een strijkijzer soms niet eens uitkrijg, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik gebruik ‘m voor alle kledingstukken die wel een strijkbeurt kunnen gebruiken: T-shirts, broeken en de overhemden van mijn vriend. Vooral die overhemden vond ik voorheen altijd een enorme rotklus, maar ook die heb ik nu binnen een handomdraai kreukvrij getoverd. Ik ben heel blij!

O, en ik heb ‘m niet alleen getest. Hij is door Hercules ‘gecatscand’ op zijn stevigheid met als conclusie dat de slang stevig genoeg is om scherpe kittentandjes te overleven. Ook belangrijk om te weten!

Ben jij je strijkijzer ook zat en wil je dit apparaatje ook hebben? Dat kan! De SteamOne H10S is nu verkrijgbaar bij BCC, Media Markt, Makro, Expert, Electronic Partner, Coolblue en Wehkamp voor 249 euro. Meer informatie vind je hier!

Follow on Bloglovin

6 comments