FRIDAY FIND / CALVIN KLEIN SWEATER

RED REIDING HOOD: Calvin Klein Jeans CK sweater kate moss '90s zalando

SWEATER: CALVIN KLEIN JEANS (SHOP HERE)

[english]

Let me introduce you to a new subject on the blog: friday find. Every friday I share a ‘friday find’ with you, which means I will show you a cool item that I came across this week and that’s currently on my wishlist. I’m kicking off this first friday find with this ’90s Calvin Klein Jeans sweater, becasue CK is back! I need this sweater, if only to find my inner Kate Moss (and because it look so god damn comfy).

[dutch]

Een nieuw onderwerp op mijn blog: friday find. Elke vrijdag deel ik een ‘friday find’ met jullie, waarin ik jullie een cool item laat zien die ik deze week tegen ben gekomen en die momenteel op mijn verlanglijstje staat. De allereerste friday find trap ik af met deze ’90s Calvin Klein Jeans sweater, want CK is back! Ik moet deze trui hebben, al is het alleen maar om mijn inner Kate Moss te vinden (en omdat ie er zo verdomde comfy uit ziet).

Follow on Bloglovin

2 comments