FRIDAY FIND / LONG GREEN COAT

RED REIDING HOOD: & Other Stories long coat moss green

LONG GREEN COAT – & OTHER STORIES (HERE)

[english]

It’s Friday which means I’m sharing my favorite fashion find of the week with you today. I fell absolutely in love with this long green coat from & Other Stories. I love long coats, they make your outfit instantly chic looking. Even if you’re just wearing jeans and sneakers. Plus they give you so much warmth which is great, because ‘winter is coming‘ (can’t wait for new GOT episodes by the way). I doubt their practicality when sitting on your bike though, but whatever. We Dutchies always find a work around to cycle around in difficult clothing anyway. Next to the length I just love love lóve the color! Now that I see leafs falling of the trees and spot pumpkins at the florist I’m totally into fall colors such as moss green and burgundy.

What do you think of this coat? Would you buy it or did you already lay your eyes on another winter coat?

[dutch]

Het is vrijdag wat betekent dat ik mijn favoriete fashion find van de week met jullie deel. Ik ben compleet verliefd geworden op deze lange groene jas van & Other Stories. Ik houd van lange jassen, ze doen je outfit er gelijk chique uitzien. Zelfs als je alleen maar jeans en sneakers draagt. Plus ze geven je zoveel warmte wat fantastisch is, want ‘winter is coming’ (ik kan trouwens niet wachten op nieuwe afleveringen van GOT). Ik twijfel echter wel over het praktische aspect wanneer je op je fiets zit, maar whatever. Maar wij Dutchies vinden altijd wel een manier om te fietsen in de moeilijkste kleding. Naast de lengte ben ik dol op de kleur! Nu ik bladeren van de bomen zie vallen en pompoenen bij de bloemist spot ben ik helemaal into herfstkleurtjes zoals mosgroen en bordeaux rood.

Wat vind jij van deze jas? Zou je ‘m kopen of heb je je oog al laten vallen op een andere winterjas?

Follow on Bloglovin

4 comments