FRIDAY FIND / PERFECT & AFFORDABLE CASHMERE SWEATERS

RED REIDING HOOD: Fashion find H&M cashmere sweater jumper knit

Grey cashmere sweater: H&M (HERE)
Beige cashmere sweater: H&M (HERE)

[english]

I can hardly think of a better feeling than wearing a soft cashmere knit, so when I spotted these cashmere sweaters at H&M the other day my heart skipped a beat. Cashmere is very well known for it’s high price tag, so the price you pay for these cashmere babies ($79,99) from H&M is extremely low! It’s not ‘just’ the fabric that makes me drooling over these sweaters, but also the style: I love the V-neck and the high slits at the sides. So much perfection for so little money? I’ll take two: Both beige and grey! What about you?

[dutch]

Ik kan me nauwelijks een beter gevoel voorstellen dan het dragen van een zacht kasjmier breisel, dus toen ik deze kasjmier truien bij H&M spotte maakte mijn hart een sprongetje. Kasjmier staat bekend om zijn hoge prijskaartje, dus de prijs die je betaalt voor deze kasjmier babies (€69,99) van de H&M is behoorlijk laag. Het is niet ‘alleen maar’ de stof die mij doet kwijlen, maar ook het model: Ik vind de V-hals en de hoge split aan de zijkanten geweldig. Zoveel perfectie voor zo weinig geld? Ik neem er twee: Beige én grijs! En jij?

Follow on Bloglovin