OUTFIT / AUTUMN LAYERS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ripped knees skinny jeans only lindex turtleneck leather jacket outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing distressed black skinny jeans turtleneck zara leather jacket outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lindex turtleneck outfit zara leather jacket guess heels outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ripped knees black skinny jeans leather jacket outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing chunky knit ripped knees black skinny jeans outfit details guess heels

[english]

The layering season has started. It’s not cold enough for winter coats and chunky sweater all together, but one of both is okay. I combined a warm sweater with a breezy leather jacket. No suffocation danger, but very fashionable. How do you layer up for autumn?

[dutch]

Het laagjesseizoen is begonnen. Het is nog niet koud genoeg voor winterjassen én dikke truien, maar één van beiden kan prima. Zo combineerde ik een warme trui met een luchtig leren jasje. Geen verstikkingsgevaar, wel erg fashionable. Hoe verwerk jij laagjes in je herfst look?

WHAT I’M WEARING
Jeans: Only (HERE)
Turtleneck: Lindex (old, but similar HERE, HERE and HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE and HERE)
Heels: Guess (HERE)
Bag: Zara
Rings: Daniëlle Vroemen (via SEGOLDA)

[show_shopthepost_widget id=”1076550″]

Follow on Bloglovin