OUTFIT / COMFY MEETS CHIC

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing comfy chic outfit long grey coat nike air max sneakersRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long coat sneakers breton stripes T-shirt comfy chic outfit  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nike air max 90 essential sneakers long grey coat outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing high waisted black skinny jeans long grey coat nike air max 90 essential sneakers RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nike air max 90 essential sneakers outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing breton striped shirt high waist jeans outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger short messy hair lowlights highlights

[english]

By combining rough sneakers with a long coat you create a comfy meets chic look, a combination I really like to wear. Like I told you before I blog for jewellery platform SEGOLDA nowadays, and I used this look for my newest styling post. To make the outfit a little bit more chic and a bit less comfy, I could have worn a necklace. I would have chosen a subtle silver necklace, like the Muizentrap Ketting from Corina Rietveld.

[dutch]

Door grove sneakers te combineren met een lange jas creëer je een comfy meets chic look, een combinatie die ik graag draag. Zoals ik jullie eerder al vertelde blog ik tegenwoordig voor sieradenplatform SEGOLDA, en voor mijn nieuwste styling post gebruikte ik dan ook deze look. Om het comfy gedeelte in deze outfit iets minder te laten overheersen en het dus iets chiquer te maken, had ik er namelijk ook een ketting bij kunnen dragen. Ik zou dan hebben gekozen voor een niet al te overheersende zilveren ketting, zoals de Muizentrap Ketting van Corina Rietveld.

WHAT I’M WEARING
Coat: Ashley Brooke (HERE, but similar HERE, HERE and HERE)
T-shirt: Zara (old, but similar HERE and HERE)
High waisted jeans: ONLY (HERE)
Sneakers: Nike (old, but similar HERE, HERE and HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1133026″]

Follow on Bloglovin

1 comment