OUTFIT / GRID CHECK PANTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grid check pants outfit acne canada wool scarf alexander wang emile tote bag loafers RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing alexander wange mila tot bag check pants loafers fluffy cardigan outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fluffy cardigan melting stockholm acne studios canada wool scarf check trousers outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing costes check print pants fluffy cardigan acne canada wool scarf outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grid check pants costes outfit details gabor loafers RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing costes marble necklace acne canada wool scarf outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grid check pants outfit details gabor loafers  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing short messy hair outfit details marble necklace costes

[english]

I had fall break last week and therefore and therefore finally had time to go shopping again. I went to see my sister in the city of Groningen and we visited a store called Costes where I scored these grid check pants (that had been on my wishlist forever) and this marble necklace. I’m so happy with my new purchases! Oh well, back to work again!

[dutch]

Ik had vorige week lekker herfstvakantie en daarom eindelijk tijd om weer eens te shoppen. Ik heb mijn zusje opgezocht in Groningen en we bezochten onder andere de winkel Costes waar ik deze ruitjesbroek (die al tijden op mijn verlanglijstje stond) en deze marmer ketting heb gescoord. Ik ben echt onwijs blij met mijn nieuwe aankoopjes! Ach ja, back to work!

WHAT I’M WEARING
Cardigan: Melting Stockholm (HERE)
Top: H&M
Pants: Costes (HERE)
Loafers: Gabor (HERE)
Bag: Alexander Wang (HERE)
Scarf: Acne Studios (HERE)
Necklace: Costes (HERE)
Bracelet: Bandhu

[show_shopthepost_widget id=”1135026″]

Follow on Bloglovin

4 comments