WINTERCOATS WISHLIST

RED REIDING HOOD: Fashion blogger warm woolen wintercoats favorites
FROM LEFT TO RIGHT:
1. WE fashion / 2. Ganni / 3. Filippa K / 4. & Other Stories / 5. Nanushka

[english]

Winter is coming *insert Game of Thrones soundtrack* and along with it the need for warm woolen coats! These five are very very very high on my wishlist at the moment. I already own a beautiful black one, but I would like a grey, blue, green or brown one as well. Or all of them, if Santa is in a generous mood ;)

Which one do you like best?

[dutch]

Winter is coming en daarmee de nood voor warme wollen winterjassen! Deze vijf staan op het moment heel heel heel hoog op mijn verlanglijstje. Ik heb al een prachtige zwarte variant, maar ik zou ook graag een grijze, blauwe, groene of bruine willen. Of allemaal, als Sinterklaas of de Kerstman in een gulle bui is ;)

Welke vind jij het mooist?

Follow on Bloglovin

4 comments