COLLECTION / THE ROW RESORT 2016

RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk RED REIDING HOOD: The Row Resort 2016 collection runway fashion catwalk

Photo credits: The Row

[english]

When I was browsing Vogue’s runway section yesterday, I stumbled upon the The Row Resort 2016 Collection. I absolutely love it! I totally share Mary-Kate and Ashley’s love for oversized chic. Although it’s not really the kind of weather to wear sandals yet, I’m really looking forward to combining slouchy suitpants and sandals. I will probably go for a budget version though ;)

[dutch]

Toen ik gisteren op het runway gedeelte op de website van Vogue aan het surfen was, kwam ik terecht op de The Row Resort 2016 colletie. Ik vind het geweldig! Ik kan me helemaal vinden in Mary-Kate en Ashley’s liefde voor oversized chique. Hoewel het er niet bepaald het weer naar is kijk ik er enorm naar uit om slouchy nette broeken te combineren met sandalen. Een budget variant, dat dan weer wel ;)

Follow on Bloglovin

2 comments