INVITE / MASTERCLASS BLOGGEN

RED REIDING HOOD: Masterclass bloggen invite rowan reiding broodje bewust leeuwarden online media koffer

[english]

Sorry, this masterclass will be in Dutch!

[dutch]

UITVERKOCHT!

Misschien hebben jullie het op facebook al voorbij zien komen, maar vandaag kondig ik het officieel aan: Woensdagavond 9 december host ik in samenwerking met Online Media Koffer en Broodje Bewust een masterclass bloggen in Leeuwarden. Er is ruimte voor 20 ladies (of gents) en we werken op een first-come first-served basis, dus wees er snel bij!

Wat kan je verwachten?
Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn blog? Hoe kom je op al die leuke feestjes? Hoe verdien je eigenlijk geld met bloggen? Het komt allemaal aan bod! Ook zal een succesvolle PR-lady van SANE Communications haar verhaal doen over hoe PR-bureau’s werken met bloggers. Allemaal erg leerzaam als je een beginnende blogger bent of erover nadenkt om een blog te beginnen. Maar behalve leerzaam wordt het natuurlijk ook hartstikke gezellig! Het lijkt me ontzettend leuk om jullie te ontmoeten, maar voor jullie is het ook leuk om elkaar te ontmoeten. Je weet immers nooit wat je voor elkaar kan betekenen; we’re in this blogging game together. Natuurlijk laten we je niet met lege handen vertrekken, maar zorgen we ervoor dat je een superleuke goodiebag mee naar huis neemt! Een ticket kost slechts €5,-. Dit bedrag heb je er alleen al met de waarde van de goodiebag dubbel en dwars uit!

Waar en wanneer?
De masterclass zal op woensdagavond 9 december plaatsvinden bij Broodje Bewust (Groentemarkt 1-3) in Leeuwarden. Bij Broodje Bewust hoef je je geen zorgen te maken over wat je eet. Een plek waar je zeker weet dat je er geen vreemde toevoegingen eet, geen vlees eet van dieren die een rotleven hebben gehad en waar je zorgeloos producten kunt eten en drinken die zo dicht mogelijk bij de natuur en oorsprong liggen. Er zal voor jullie dan ook een lekkere en bewuste huisgemaakte snack klaarliggen! De inloop is vanaf 19.00 uur en we starten om 19.15 uur. Rond 21.00 uur zal het afgelopen zijn, maar als je nog eventjes wilt blijven kletsen is dat prima!

Hoe meld ik me aan?
Er is ruimte voor 20 personen, dus wees snel! Stuur een mailtje naar info@redreidinghood.com met als titel ‘aanmelden masterclass bloggen’ en vermeld daarin je naam en leeftijd. Ik zou het ook leuk vinden als je even vermeldt of je al een blog hebt (plus linkje) of niet. Niet dat het iets uitmaakt, met of zonder blog ben je welkom, maar ik ben gewoon nieuwsgierig! Als je je hebt aangemeld ontvang je van mij een e-mail over de betaling van €5,-.

See you there?

Follow on Bloglovin

4 comments