MANGO WILDNESS WINTER 2015 CAMPAIGN

RED REIDING HOOD: Mango wildness winter 2015 campaign RED REIDING HOOD: Mango wildness winter 2015 campaign RED REIDING HOOD: Mango wildness winter 2015 campaign RED REIDING HOOD: Mango wildness winter 2015 campaign
RED REIDING HOOD: Mango wildness winter 2015 campaign
Shop the campaign HERE

[show_shopthepost_widget id=”1159147″]

[english]

Wow, I’m obsessed with this new wildness winter 2015 campaign by Mango. I’ve got a thing for knits and layers, so these looks really appeal to me. I especially like the last and second to last looks, I would definitely copy those. Click here to shop the looks!
These photos make me long for a very cold and cosy winter! What about you?

[dutch]

Wauw, ik ben geobsedeerd door de nieuwe wildness winter 2015 campagne van Mango. Ik heb een ding voor breisels en laagjes, dus deze looks spreken mij zeker aan. Ik vind vooral de laatste en één na laatste looks mooi, ik zou ze zo kopiëren. Klik hier om de looks te shoppen!
Deze foto’s doen mij uitkijken naar een gezellige koude winter! En jij?

Follow on Bloglovin

2 comments