OUTFIT / HAPPY FEET WITH GABOR

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long camel coat topshop moschino bag gabor shoes outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing burgundy shoes Gabor long camel coat topshop acne canada wool scarf outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada wool scarf moschino bag gabor shoes gaborstore outfit   RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing topshop camel coat gabor shoes outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada wool scarf outfit topshop camel coat moschino bag gabor schoenenRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing burgundy lace up shoes gabor schoenen gaborstore outfit details

[english]

You might have noticed I’ve been wearing my black Gabor loafers a lot lately. First off all because I simply think they look great and give every outfit the finishing touch, but also because they ‘secretly’ are super comfortable. When I’m wearing those shoes, I always feel like I’m walking on clouds.

And my new burgunyd red (my favorite color!) shoes from the Gaborstore are no exception. They are from the Gabor comfort line, which are extra wide, just like my beloved loafers. Perfect for my wide feet! These ‘special’ shoes for wide feet usually have something orthopedic, but Gabor shoes do not have that at all. Gabor shoes are amazingly beautiful shoes which happen to be very comfortable as well. So looking chic doesn’t always have to be hurtful. And I’m not just talking about the Gabor comfort line, but about all Gabor shoes (so also the ones with a normal width). All Gabor shoes have a super soft insole which give you that feeling of walking on clouds. Who doesn’t want that?

Me (and my feet) are very happy with these new half high burgundy red lace up shoes from Gabor, so expect a lot more outfits with these new babies and surely don’t forget to have a look at the online Gaborstore!

[dutch]

Het is jullie misschien wel opgevallen dat ik de laatste tijd heel vaak mijn zwarte Gabor loafers heb gedragen. Allereerst omdat ik ze gewoon heel mooi vind en ze vrijwel elke outfit de finishing touch geven, maar ook omdat ze ‘stiekem’ ontzettend lekker lopen. Als ik die schoenen aanheb, heb ik het gevoel dat ik op wolkjes loop.

En daar zijn mijn nieuwe bordeauxrode (mijn lievelingskleur!) schoenen van de Gaborstore geen uitzondering op! Ze komen net als mijn geliefde loafers uit de Gabor comfort lijn, welke extra wijd zijn. Ideaal voor mijn brede voeten! Meestal hebben dergelijke ‘speciale’ schoenen voor brede voeten een orthopedisch tintje, maar dat is bij de schoenen van Gabor totaal niet het geval. Gabor schoenen zijn juist supermooie schoenen die toevallig ook heel lekker zitten. Er chique uitzien hoeft dus niet pijnlijk te zijn. En dan spreek ik dus niet alleen over de Gabor comfort lijn, maar over alle Gabor schoenen (dus ook die met een normale breedte). Alle Gabor schoenen hebben namelijk een superzachte en dempende binnenzool die je dus dat gevoel geeft op wolkjes te lopen. Wie wil dat nou niet?

Ik (en mijn voeten) zijn in ieder geval heel blij met deze nieuwe halfhoge bordeauxrode veterschoenen van Gabor, dus verwacht vooral nog veel meer outfits met mijn nieuwe pareltjes en vergeet niet om zelf nog even een kijkje te nemen in de online Gaborstore!

WHAT I’M WEARING
Shoes: Gabor (HERE)
Coat: Topshop
Jeans: Only
Bag: Moschino
Top: COS (old)
Scarf: Acne Studios

Follow on Bloglovin

5 comments