OUTFIT / P1

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grid check pants costes fashion chunky knit cardigan outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grid check trousers costes fashion gabor loafers outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing chunky knit cardigan OnePiece outfit grid check trousersRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing hip voor de heb t-shirt quote outfit details grid check pantsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing chunky knit cardigan outfit details hip voor de heb T-shirt

[english]

Hello from the parking garage! The weather was so freaking bad when my mom and I shot these outfit photos. We saw no other option than to go in a parking garage and take the photos. And you know what? Although it was an emergency location, I kind of like the result!

[dutch]

Hallo vanuit de parkeergarage! Het weer was zo vreselijk slecht toen mijn moeder en ik deze outfit foto’s wilden schieten. We zagen geen andere optie dan een parkeergarage in te gaan en de foto’s te schieten. En weet je wat? ook al was het een noodlocatie, ik vind het resultaat best tof!

WHAT I’M WEARING
Cardigan: OnePiece (old, but similar HERE)
Scarf: V&D (old, but similar HERE)
Pants: Costes (HERE)
T-shirt: Hip voor de Heb (HERE)
Loafers: Gabor (HERE)
Bag: Zara

[show_shopthepost_widget id=”1206375″]

Follow on Bloglovin

3 comments