BEAUTY / EYELINER ON FLEEK WITH MUA MATTE BLACK EYELINER

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review MUA matte black eyeliner waterproof budget friendly

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review MUA matte black eyeliner swatch budget make up

[english]

Tomorrow’s New Year’s Eve and I don’t know about your plans, but I’m planning on spending the night with my family, laugh a lot and probably drink a lot as well. And when I laugh a lot, I cry a lot. I just always have to cry a little when I laugh, which is very annoying when I wear eyeliner, because it will get all smudged. I found a solution though: MUA Matte Black eyeliner. I promise you fellow crybabies, when you wear this eyeliner your eyeliner will stay on fleek all night long. You will even have a hard time getting the fleekness off when you’re ready to go to bed. It also applies very nicely. The brush is very sharp, allowing you to get your eyeliner as thin as you want. And it’s black, deep black. And best of all: It costs only 3,49 euros. So hurry and get your ass over at the nearest drugstore where they sell MUA (selected Kruidvat stores if you’re in Holland) and enjoy a smudgeless evening!

Which eyeliner is your favorite?

[dutch]

Morgen is het nieuwjaarsnacht en ik weet niet wat jullie plannen zijn, maar ik ben van plan om de avond te spenderen met mijn familie, veel te lachen en waarschijnlijk ook veel te drinken. En als ik veel lach, huil ik ook veel. Ik moet gewoon standaard een beetje huilen als ik lach, wat erg vervelend is als ik eyeliner draag, want het loopt dan helemaal uit. Ik heb echter een oplossing gevonden: MUA Matte Black eyeliner. Ik beloof jullie collega-crybabies dat wanneer je deze eyeliner draagt, je eyeliner de hele avond on fleek zal zijn. Het zal zelfs lastig zijn om de fleekness eraf te krijgen als je klaar bent om naar bed te gaan. Het brengt ook heel fijn aan. Het kwastje heeft een hele scherpe punt, wat ervoor zorgt dat je je eyeliner zo dun als je wil aan kan brengen. En het is zwart, diepzwart. En het beste van alles: het kost maar 3,49 euro. Dus schiet en op en ga naar je dichtstbijzijnde Kruidvat winkel waar ze MUA verkopen en geniet van een avond zonder uitgelopen eyeliner!

Welke eyeliner is jouw favoriet?

Follow on Bloglovin

6 comments