BEAUTY / SKINS COSMETICS SAMPLE SERVICE

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review skins cosmetics sample service escentric molecules molecule 01

[english]

Ever heard of the perfume ‘Molecule 01‘ from Escentric Molecules? Since I’ve read about it in the book ‘On Top’ from Anna Nooshin (it’s her signature perfume) I’m intrigued. It seems that when you wear this scent everybody wants to know which perfume you’re wearing. It smells differently on everybody, but amazing on everybody. You will rarely smell this fragrance on yourself, it’s more about the effect it has on others. Sounds interesting, right?

So I really wanted to try this perfume (because what if it does smell horrible on me), but unfortunately it’s not sold at any perfumery in my hometown. Fortunately Skins Cosmetics offers a great solution: the Sample Service. For 15 euros you can pick five samples of your choice (also from make up and skin care), which you get delivered along with a 15 euros giftcard. So you could say this sample service won’t cost you anything if you’re planning on buying anything afterwards. Convenient, right? So I just wanted to share that with you! And no, I’m not getting paid to do so. I really know for sure that this service is a solution for more people ;)

I ordered samples of five different perfumes, among them Molecule 01. I do like the smell when I just sprayed it on, but I have to get used to the fact that you won’t smell it anymore at all afterwards (which is normal). I’ve worn it for a few times now (and now it’s empty), but nobody complimented me about my scent. Luckily I do like the smell and since I still am very curious if I can manage to have a stranger compliment me about my scent, I do think I’m going to buy it.

And? Is such a sample service convenient for you? And maybe even more interesting: are you already familiar with Molecule 01?

[dutch]

Ooit gehoord van het parfum ‘Molecule 01‘ van Escentric Molecules? Sinds ik erover las in het boek ‘On Top’ van Anna Nooshin (het is haar signature perfume) ben ik erdoor gefascineerd. Het schijnt dat wanneer je deze geur draagt iedereen wil weten wat voor parfum je draagt. Het ruikt verschillend bij iedereen, maar fantastisch bij iedereen. Zelf zou je de geur nauwelijks ruiken, het gaat dan ook meer om het effect dat het heeft op anderen. Klinkt interessant toch?

Ik wilde dit parfum dus graag proberen (want stel je voor dat het bij mij wel vreselijk uitpakt), maar helaas is het niet gewoon bij de Douglas of ICI Paris verkrijgbaar. Wel bij Skins Cosmetics, maar die winkel hebben we niet in Leeuwarden. Gelukkig biedt Skins Cosmetics een fijne oplossing: de Sample Service. Voor 15 euro kan je vijf samples naar keuze uitzoeken (ook van make-up en gezichtsverzorging) welke je samen met een voucher van 15 euro opgestuurd krijgt. In principe kost de sample service je dus niets als je daarna van plan bent iets te kopen. Handig, toch? Dat wilde ik dus graag even met jullie delen! En nee, daarvoor word ik niet betaald. Ik ben er oprecht van overtuigd dat deze service voor meer mensen een uitkomst is ;)

Ik heb zelf samples vijf verschillende geurtjes besteld, waaronder dus Molecule 01. Ik vind ‘m lekker ruiken als ik ‘m opspuit, maar moet wel wennen aan het feit dat ik het daarna zelf helemaal niet meer ruik (wat dus normaal is). Ik heb ‘m nu een paar keer gedragen (en nu is ie op), maar niemand heeft mij gecomplimenteerd over mijn geurtje. Gelukkig vind ik ‘m wel lekker ruiken en omdat ik toch wel heel benieuwd ben of het me een keer gaat lukken om complimenten over mijn geurtje te krijgen van wildvreemden, ga ik ‘m denk ik wel kopen.

En? Is zo’n sample service iets voor jou? En misschien nog wel interessanter: ben jij al bekend met Molecule 01?

Follow on Bloglovin