DIY CHRISTMAS SWEATER

[english]

Ho ho ho, it’s almost Christmas! And Christmas is not complete without an (ugly) Christmas sweater. Do you already have yours? Or do you maybe have trouble finding one? Or do you find it ridiculous to pay for a sweater that you can only wear one day? Than this DIY video from Zalando might be very convenient for you! In this video YouTuber Audrey from Missbouly shows you how you can easily turn a simple sweater into a super cool Christmas sweater. The only things you need are of course a sweater, pompoms, glitters, tape and glue. I’d say go watch the video and learn!

Since I have Christmas vacation now and therefore have quite a lot of spare time, I might try it myself as well. I think I will use black and white pompoms on a grey sweater though: a cool ugly Christmas sweater ;) And what about you?

[dutch]

Ho ho ho, het is bijna kerst! En bij kerst hoort natuurlijk een (foute) kersttrui. Heb jij je die van jou al klaarliggen? Of kan je soms geen leuke vinden? Of vind je het misschien stiekem wel ontzettend belachelijk om een een trui te kopen die je maar één dag aankan? Dan is dit DIY filmpje van Zalando misschien wel heel handig voor je! In het filmpje laat YouTuber Audrey van Missbouly zien hoe je gemakkelijk van een simpele effen trui een superleuke kersttrui maakt. Het enige wat je nodig hebt zijn natuurlijk een trui, pompoms, glitters, plakband en lijm. Ik zou zeggen kijk het filmpje en leer!

Aangezien ik nu kerstvakantie heb en dus best veel vrije tijd heb, ga ik denk ik zelf een poging wagen. Ik denk alleen dat ik zelf zwarte en witte pompons ga gebruiken op een grijze sweater: een stoere foute kersttrui ;) En jij?

Follow on Bloglovin