DIY / DIAMOND SHAPED CHRISTMAS ORNAMENTS

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

Within a couple of days it’s Christmas, but if you want to pimp your Christmas tree last-minute for little money I’ve got you covered with this super fun DIY which I made myself yesterday: diamond shaped Christmas ornaments made of paper straw. I’m so happy with the result, this is exactly what my tree needed. For only 2,25 euros I made these three ornaments. The only thing you need are paper straws and yarn (and scissors, but I suppose you already have those). I bought both the white/silver straw and the black/white yarn at HEMA. Now I can try to describe how to do it, but you just need to see it, otherwise you won’t understand it anyway. So therefore I’d love to forward you to this post from the store Loods5, where I got the idea from. They made a very convenient GIF.

Good luck!

[dutch]

Over een paar dagen is het al kerst, maar als je graag nog last-minute je kerstboom wil pimpen voor een prikkie heb ik een superleuke DIY voor je die ik zelf gisteren heb uitgevoerd: diamantvormige kerst ornamenten gemaakt van papieren rietjes! Ik ben zo blij met het resultaat, dit is precies wat mijn boom nog nodig had. Voor maar 2,25 euro heb ik deze drie ornamenten gemaakt. Het enige wat je nodig hebt zijn namelijk papieren rietjes en draad (en een schaar, maar ik ga er vanuit dat je die al hebt). Ik kocht zowel de wit/zilveren rietjes als het zwart/witte draad bij HEMA. Nu kan ik wel proberen heel uitgebreid te beschrijven hoe je dit doet, maar je moet er een beeld bij hebben, anders snap je er toch niets van. Daarom verwijs ik je voor de uitleg graag naar deze post van de winkel Loods5, waar ik het idee vandaan heb. Zij hebben een hele handige GIF gemaakt.

Veel succes!

 

Follow on Bloglovin

4 comments