EDITORIAL / THANA KUHNEN FOR OK MAG ISSUE 8

RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial RED REIDING HOOD: OK Mag issue 8 Thana Kuhnen fashion editorial

Photo credits: OK Mag via Fashioneditorials.com

[english]

So I came across this editorial by from OK Mag issue 8 and I absolutely adore it. I love the chokers and the layering. I especially like the idea of wearing a shirt tied around your waist with a rib vest underneath. I might try that as well! And although we’re not exactly able to wear sandals at this time of the year in the Netherlands, I really do love those as well. On my wishlist for spring 2016 ;)

[dutch]

Ik kwam deze editorial van OK Mag Issue 8 tegen en ik vind het helemaal geweldig. Ik ben verliefd op de chokers en de laagjes. Ik vind vooral het idee om een shirt geknoopt om je middel te dragen met een rib hemdje eronder geweldig. Misschien dat ik dat zelfook wel ga proberen! En hoewel we op het moment niet echt sandalen kunnen dragen in Nederland, vind ik ook die fanatstisch. Op mijn verlanglijstje voor lente 2016 ;)

Follow on Bloglovin