FLATLAY / NEW YEAR’S EVE LOOK

RED REIDING HOOD: Flatlay Moschino Chain Bag Miista loafers Saint Tropez top Chanel perfume faux leather pants

[english]

In Holland we’re still celebrating Christmas today, but the rest of the world is already done with Christmas now and is preparing for New Year’s Eve (or busy returning unwanted gifts, I never understood boxing day). So in that light I’d like to share a possible New Year’s Eve outfit with you. This festive outfit is both suitable for spending New Year’s Eve at home with family as for going out. I always celebrate New Year’s Eve with family first and sometimes I go out with friends afterwards (not sure about this time yet) and this outfit would be perfect for both occasions! I mean when you’re sitting with your family you want to be dressed in more than just a little black dress, but your outfit also needs to be suitable for going out. Let me tell you why this outfit is a winner: the gold accents are very festive, the loafers are chic and very kind to your feet when you’re planning on dancing the night away, the bag is chic as well and perfect to store your phone and make up in and the leather and crochet make a perfect sexy romantic combo. Not to chic, not to rock: perfectly in the middle.

I’m still missing one thing though: jewelry. For the first part, with my family, I would love to be wearing these ‘Black Quartz‘ earrings from Shazade. And for going out it would be so cool to be wearing this ‘City of Cubes‘ necklace from Held-in. It would really spice up the outfit and make such an awesome statement! Both are available at SEGOLDA.

So what do you think of this look? Yay or nay?

[dutch]

In Nederland zijn we vandaag nog steeds kerst aan het vieren, maar de rest van de wereld is al klaar met kerst en bereidt zich nu voor op nieuwjaarsnacht (of is nu bezig met het retourneren van ongewenste cadeau’s, ik heb boxing day nooit begrepen). Dus in dat licht zou ik graag een mogelijke nieuwjaarsnacht outfit met jullie willen delen. Deze feestelijke outfit is zowel geschikt voor het thuis vieren van Oud en Nieuw met familie, als voor een avond stappen. Ik vier Oud en Nieuw altijd eerst thuis met familie en daarna ga ik soms uit met vrienden (ik weet nog niet zeker wat ik deze keer zal doen) en deze outfit zou voor beide gelegenheden perfect zijn! Ik bedoel, als je bij je familie zit wil je graag wel iets gekleder zijn dan alleen een little black dress, maar je outfit moet natuurlijk ook geschikt zijn om mee op stap te gaan. Ik zal je vertellen waarom deze outfit een winner is: de gouden accenten zijn heel feestelijk, de loafers zijn chique en lief voor je voeten als je van plan bent de hele avond op de dansvloer te staan, de tas is ook chique en perfect om je telefoon en make-up in op te bergen en het leer en kant maken een perfecte sexy romantische combinatie. Niet te chique, niet te rock: perfect in het midden.

Ik mis echter nog één ding: sieraden. Voor het eerste gedeelte, met mijn familie, zou ik graag deze ‘Black Quartz‘ oorbellen van Shazade willen dragen. En voor het uitgaan zou het fantastisch zijn om deze ‘City of Cubes‘ ketting van Held-in te kunnen dragen. Het zou de outfit echt dat beetje extra’s geven en een fantastisch statement maken! Beide zijn verkrijgbaar via SEGOLDA.

Dus wat vind jij van deze look? Yay of nay?

THE LOOK
Pants: H&M (old)
Top: Saint Tropez
Bag: Moschino
Loafers: Miista
Perfume: Chanel

Follow on Bloglovin

2 comments