FOOD / BITESWELOVE

RED REIDING HOOD: Blogger review BitesWeLove proefbox RED REIDING HOOD: Blogger review BitesWeLove proefbox

[english]

When I got asked if I wanted to receive a BitesWeLove testbox I didn’t have to think twice. I’m a big supporter of concepts that make eating healthy easier. I really want to live a healthier life, but since I now still intern five days a week and have to keep my blog up and running next to that I lack time and will to spend hours in the kitchen. Unfortunately healthy eating often is very time consuming and unhealthy eating isn’t. And if there’s something I really have a weakness for, it’s snacks. And that’s exactly where BitesWeLove comes in!

BitesWeLove is a natural snacks service. If you sign up BitesWeLove will send you a box with four natural bites based on nuts, seads, superfoods and chocoalte every week. Luckily you can select the bites yourself, in case there’s something you don’t like. Since I eat almost anything that wasn’t necassary for me. And I indeed liked everything! I want to eat more nuts anyway, since they seem to be super healthy (and the reason why Japanese people live longer). I don’t find ‘bare’ nuts very tasty though, but combined with the combinations with seeds and superfood that the BitesWeLove team came up with were amazing! I especially loved the combinations with pieces of apple.

So for me this really is a solution: it’s tasty ánd easy! And it’s very affordable as well. For only €4,95 a week you’ll receive a box with four bites every week. No strings attached, since you can quit your subscription every week. You can already do this after receiving the first box if you want to. The boxed fit in the mail box, so you don’t have to stay home for your box. Perfect, right?

Oh, and will you be attending my masterclass blogging? Then you’ll find a BitesWeLove package in your goodiebag to taste. Isn’t that fun?

[dutch]

Toen mij werd gevraagd of ik een BitesWeLove proefbox wilde ontvangen hoefde ik daar geen twee keer over na te denken. Ik ben namelijk een groot voorstander van concepten die gezond eten makkelijker maken. Ik wil namelijk ontzettend graag een gezondere levensstijl, maar omdat ik nu nog stage vijf dagen in de week stage loop en daarnaast mijn blog moet onderhouden heb ik weinig tijd en zin om lang in de keuken te staan. Helaas is gezond eten vaak wel erg tijdrovend en ongezond eten juist niet. En als ik ergens een zwak voor heb is het wel voor snacks. Dat is precies waar BitesWeLove op inspeelt!

BitesWeLove is een natuurlijke tussendoortjes service. Als je je abonneert verstuurt BitesWeLove iedere week een box met vier natuurlijke tussendoortjes op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade. De bites kan je gelukkig zelf selecteren, mocht er iets tussen zitten wat je niet lust. Aangezien ik bijna alles lust was dat voor mij niet nodig. En ik vond inderdaad alles lekker! Ik wil sowieso graag meer noten eten, want dat schijnt echt supergezond te zijn (en de reden dat Japanners langer leven). Maar ‘kale’ noten vind ik niet zo smaakvol, maar de combinaties met zaden en superfoods die het BitesWeLove team voor me had samengesteld vond ik allemaal superlekker! De combinaties met stukjes appel vond ik het allerlekkerst.

Voor mij is het dus echt wel een uitkomst: lekker én makkelijk! En het is ook nog eens hartstikke betaalbaar. Voor maar €4,95 per week ontvang je elke week een box met vier bites. Je zit overigens nergens aan vast, want je kan je abonnement wekelijks opzeggen. Dit kan al vanaf de eerste box, dus je kan het ook gewoon bij één box houden als je dat wil. Handig is ook dat de box gewoon door de brievenbus past, dus dat je er niet speciaal voor hoeft thuis te blijven. Ideaal toch?

O, en kom je naar mijn masterclass bloggen? Dan vind je een zakje BitesWeLove in je goodiebag om te proeven! Leuk hè?

Follow on Bloglovin