GIVEAWAY / GABOR SHOES OF YOUR CHOICE

RED REIDING HOOD: Gaborstore giveaway winactie gabor schoenen

RED REIDING HOOD: Gabor schoenen winactie gaborstore giveaway[english]

Sorry, but this giveaway is for Dutchies only!

[dutch]

Herinneren jullie je deze post nog waarin ik vol lof over mijn nieuwe Gabor schoenen vertelde? Ik ben zelfs zo blij met mijn Gabor schoenen dat Gabor en ik vinden dat één van jullie het ook verdient om jullie voeten te verwennen met het comfort én de prachtige stijl van Gabor! Daarom mag ik één gelukkige winnares blij maken met een paar schoenen uit de gaborstore naar keuze (m.u.v. lange laarzen)!

Dus wat is de catch? Om mee te doen aan de winactie vraag ik je om mijn facebook page te liken en deze facebook post te liken en een reactie achter te laten dat je meedoet. Klaar! De winactie is geopend tot en met 24 december om 11 uur ‘s avonds. De willekeurig gekozen winnaar krijgt op eerste kerstdag bericht via facebook. Neem je ook een kijkje op de facebookpage van gaborstore?

Één dingetje: Je kan alleen meedoen met deze winactie als je in Nederland woont.

Follow on Bloglovin

1 comment