INTERIOR / 8 MINIMALISTIC CHRISTMAS TREE DECORATIONS

RED REIDING HOOD: Interior blogger minimalistic scandinavian christmas tree decorations styling

1. Marble Christmas decorations (HERE)
2. Set of two Christmas decorations (HERE)
3. Paper star peak (HERE)
4. Double star Christmas decoration (HERE)
5. Set of two Christmas ornaments (HERE)
6. Confetti Christmas ball ornaments (HERE)
7. Diamon Christmas ornament (HERE)
8. Balloon letter ornament (HERE)

[english]

It’s the first weekend of December and therefore Vincent and I are going on tree hunting today. We were a little bit in doubt about getting on though because of the cats, but we want it so badly we’re just going to give it a try. And since a bare tree is not a Christmas tree it also has to get decorated. To get inspired I already started searching the internet for nice decoration material and I found a couple of really cool Scandinavian looking Christmas ornaments which would perfectly fit in my interior. The trees have their roots in Scandinavian right, so they could probably appreciate some Scandinavian styling ;)

Do you already have a Christmas tree?

[dutch]

Het eerste weekend van december is aangebroken en dus gaan Vincent en ik vandaag op kerstboomjacht. We hebben er even over na moeten denken in verband met de katten, maar we vinden het gewoon zo gezellig dat we het gewoon gaan proberen. En aangezien een kale boom geen kerstboom is moet ie natuurlijk ook versierd worden. Ter inspiratie ging op internet alvast op zoek naar leuk decoratiemateriaal en ik vond een aantal superleuke scandinavisch ogende kerstornamenten die superleuk in mijn interieur zouden passen. De bomen hebben bovendien ook hun wortels in Scandinavië (toch?), dus kunnen ze een scandinavische aankleding waarschijnlijk wel waarderen ;)

Hebben jullie al een boom in huis? O, en voor degenen die vandaag Sinterklaas vieren: heel veel plezier!

Follow on Bloglovin

1 comment