MY JEWELRY WISHLIST

RED REIDING HOOD: SEGOLDA jewelry wishlist
[english]

Seeing so many beautiful things on a webshop and ending up having all of your options opened in 100 tabs; story of my life. Does this sound familiar to you? And do you secretly hate all those tabs as well? SEGOLDA found a solution: the wishlist! This tool allows you to easily make a wishlist and send it to people who are still looking for a present for you. Think for example of your mom, your boyfriend or of course Santa (would santa@gmail.com work?). So, how does it work? Easy: Make an account at SEGOLDA, take a look around in the webshop and click on the heart icon every time you see something you like. If you click on ‘wishlist’ left in the black bar on top of the screen, you will find all these items back. Next you only have to click on ‘share wishlist’ and you can send you wishlist along with a personal note to everybody you like. Easy peasy lemon squeezy!

Of course I made a wishlist with my favorite jewelry myself as well: the Triangle Double Chain by Mimi et Toi, the Mars Necklace by Overload Studios, the Shells Black by Nolda Vrielink, the Tatí by Minouche en Rûne and the Timeless Weekend Necklace by Rocks On a Rope.

I think I’ll send this wishlist to my boyfriend. He would be thrilled by the idea of not having to think up of something himself. So the surprise will be which of these five I will find underneath the Christmas tree ;) Exciting!

PS: At the moment SEGOLDA only ships to the Netherlands and Belgium.

[dutch]

Zoveel moois zien op een webshop en uiteindelijk al je opties verspreid over 100 tabbladen open hebben staan; story of my life. Komt dat je bekend voor? En vind je al die tabbladen stiekem ook wel erg vervelend? Daar heeft SEGOLDA iets leuks op bedacht: het verlanglijstje! Met deze tool kan je heel gemakkelijk een verlanglijstje maken en deze doorsturen naar mensen die nog een cadeautje voor je zoeken. Denk bijvoorbeeld aan je moeder, je vriend of natuurlijk de kerstman (zal santa@gmail.com werken?). Hoe het werkt? Simpel: Maak een account aan op SEGOLDA, neem een kijkje in de webshop en klik elke keer als je iets ziet wat je mooi vindt op het hartje. Als je linksboven in de zwarte balk klikt op ‘verlanglijstje’ vind je al deze items hier terug. Vervolgens hoef je alleen nog maar op ‘deel verlanglijst’ te klikken en kan je je verlanglijstje begeleid met een persoonlijk bericht versturen naar wie je maar wilt. Easy peasy lemon squeezy!

Natuurlijk heb ik zelf ook een verlanglijstje gemaakt met mijn favoriete sieraden: de Triangle Double Chain van Mimi et Toi, de Mars Necklace van Overload Studios, de Shells Black van Nolda Vrielink, de Tatí van Minouche en Rûne en de Timeless Weekend Necklace van Rocks On a Rope.

Ik denk dat ik dit lijstje maar eens ga verzenden naar mijn vriend. Die is allang blij als hij zelf niet hoeft na te denken over een cadeautje. Dan blijft de verassing nu nog welke van de vijf ik onder de boom zal vinden ;) Spannend!

PS: Op het moment verzendt SEGOLDA alleen naar Nederland en België.

Follow on Bloglovin

3 comments