NEW / FASHIONOLOGY EARRINGS

RED REIDING HOOD: Fashionology jewelry teeny tiny cross earring tiny clear quartz earring marble coasterRED REIDING HOOD: Fashionology jewelry teeny tiny cross earring tiny clear quartz earring marble coasterRED REIDING HOOD: Fashionology jewelry teeny tiny cross earring tiny clear quartz earring marble coaster

Teeny tiny cross hoop earring & Tiny clear quartz hoop earring

[english]

Yay, after years of drooling I finally ordered my first ever Fashionology goodies: Two earrings (and a basic one for the other ear). I always really liked their jewelry, but I also thought they were quite expensive. So when I received an email from Fashionology two weeks ago to notify me of their 30% discount code (sorry, deal’s over now) I didn’t hesitate and immediately went to their webshop. I saw a lot of good stuff over there, but I would only let myself pick two things (since these already are expensive months). After doubting between getting one earring and a necklace (this one to be precisely) or two earrings I went for the latter. I literally wear the exact same earrings every day: A cross hoop earring and a stud earring. I really love that cross hoop earring, but unfortunately it’s not made of real silver and starting to turn bronze (never buying fake silver again). So when I spotted the silver teeny tiny cross hoop earring at Fashionology I needed to have it. But since wearing the exact same earrings every day can be a bit boring I also got the tiny clear quartz hoop earring, which also goes with a lot of outfits. So if you’ve got good eyes (they really are teeny tiny) you might spot them in my upcoming outfit posts!

Oh, and they also got approved by the cat inspector ;)

[dutch]

Ja, na jaren kwijlen heb ik eindelijk mijn allereerste Fashionology bestelling geplaatst: Twee oorbellen (en een basic oorbel voor het andere oor). Ik heb hun sieraden altijd tof gevonden, maar helaas ook behoorlijk prijzig. Dus toen ik twee weken geleden een e-mail van Fashionology ontving om me te berichten over hun 30% kortingscode (sorry, de deal is nu over) twijfelde ik geen moment en bezocht ik meteen hun webshop. Ik zag zoveel leuke dingen, maar ik mocht van mezelf maar twee dingen uitkiezen (aangezien dit sowieso al dure tijden zijn). Na twijfelen tussen één oorbel en een ketting (deze om precies te zijn) te kopen ging ik voor de laatste. Ik draag letterlijk elke dag dezelfde oorbellen: Een oorring met een kruisje en een knopje. Ik vind die oorring met het kruisje echt geweldig, maar helaas is het niet van echt zilver gemaakt en begint het brons te worden (ik koop dus echt geen nep zilver meer). Dus toen ik de zilveren teeny tiny cross hoop earring bij Fashionology spotte moest ik ‘m hebben. Maar aangezien elke dag dezelfde oorbellen dragen ook een beetje saai kan zijn kocht ik ook de tiny clear quartz hoop earrings, welke ook met vele outfits te combineren valt. Dus als je goede ogen hebt (ze zijn echt klein) spot je ze wellicht in mijn opkomende outfit foto’s!

O, en ze zijn ook goedgekeurd door de cat inspector ;)

Follow on Bloglovin

4 comments