OUTFIT / BLACK + WHITE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mango combeye top cross over cardigan costes grid check pants outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing the sting melting stockholm white cardigan outfit grid check pants costesRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing mango combeye top costes checked pants outfit white cardigan  RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white cardigan melting stockholm mango fold over top combeye grid check pants outfit details

[english]

Man oh man, I really hope you like these photos, because it took a long time to get some decent shots. The wind was blowing so hard yesterday, it was almost impossible to get photos without my hair standing straight up or being in front of my face. You can still see the wind blowing through my hair on these photos, but at least it doesn’t look completely foolish.

So about the outfit: I’m wearing black and white today, always a winning combo! Oh, and this Mango top is new. It’s pretty awesome, right? I can already think of a zillion ways to wear it!

[dutch]

Man o man, ik hoop echt dat jullie deze foto’s mooi vinden, want het heeft lang geduurd om een beetje fatsoenlijke shots te krijgen. Het waaide zo hard gisteren, dat het bijna onmogelijk was om foto’s te krijgen waar mijn haar niet rechtop stond of voor mijn gezicht hing. Je kan nog steeds de wind door mijn haar zien waaien op deze fotos, maar het ziet er tenminste niet helemaal idioot uit.

Dus over de outfit: ik draag vandaag zwart en wit, altijd een goede combinatie! O, en deze Mango top is nieuw. Best gaaf, toch? Ik kan echt miljoenen verschillende manieren bedenken om het te dragen!

WHAT I’M WEARING
Top: Mango (HERE)
Cardigan: Melting Stockholm via The Sting (on sale HERE)
Pants: Costes (HERE)
Pumps: Guess

[show_shopthepost_widget id=”1257260″]

Follow on Bloglovin

5 comments