BEAUTY / SANS SOUCIS PEPTIDE BOOSTERS

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Sans Soucis peptide booster serumsImage 1: (f.l.t.r.) Hyaluron Filler 24h Serum, Collagon Boost 24h serum and  Skin Tone Perfecting Fluid SPF 15. 

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Sans Soucis peptide booster serumsImage 2: (f.l.t.r) Collagon Boost 24h serum, Hyaluron Filler 24h Serum and  Skin Tone Perfecting Fluid SPF 15. 
RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Sans Soucis peptide booster serumsImage 3: (f.l.t.r) Collagon Boost 24h serum, Hyaluron Filler 24h Serum and  Skin Tone Perfecting Fluid SPF 15. 

[english]

It’s still January, which means you’re not too late to start your New Year’s resolutions! If one of them is being nicer to your skin, you might want to try one, a couple or all of these Sans Soucis Peptide Boosters. They give your skin more hydration, more firmness and less imperfections. Sound pretty sweet, right?

Collagen Boost 24h Serum
This serum is created for the demanding skin. It should make your skin firmer, decrease the depth of wrinkles with 31% and supports the natural recovery of your skin. This serum should be applied in the morning and in the evening on cleansed skin. Afterwards you apply your usual day or night cream. I really love this product! It makes my skin feel very smooth, similar to the effect of the Smashbox Photo Finish Primer. Because of the smoothing effect I actually believe it decreases the depth of wrinkles. I obviously don’t really have any wrinkles yet, so I can’t tell for sure.

Hyaluron Filler 24h Serum
This serum is claimed to be a lifesaver for dry skin. It should have an intense hydrating effect and get drought lines visibly filled up from inside. It should be applied on cleansed skin in a topping motion in the morning and in the evening. Wait 5 minutes before applying your usual day and night cream. Since my skin can be quite dry at this time of the year, this serum is hands down my favorite. When first applied it makes your face feel quite wet, but your skin soaks it up very quickly and what’s left is a soft and glowy skin. I like!

Skin Tone Perfecting Fluid SPF 15
This booster is especially suitable for the older skin that has to deal with wrinkles and imperfections. It’s said to have a direct and longlasting effect. It’s the perfect base for make up, but it’s also suitable to wear as a finish for a natural look. I really like the effect it has on my skin. It gives my skin a beautiful healthy looking pinky glow and blurs my imperfections. I therefore currently use this as my daily primer before I apply my foundation. And next to that it just smells amazing, another big plus!

Long story short: I love these products of Sans Soucis. I have to admit that they are a bit pricey, but I think they definitely are worth the money.

PS: Of course Sans Soucis doesn’t test on animals, otherwise I wouldn’t have written this review.

[dutch]

Het is nog steeds januari, wat betekent dat je nog niet te laat bent om met je goede voornemens te beginnen! Als één daarvan is om liever te zijn voor je huid, is het misschien een idee om één, een paar of al deze Sans Soucis Peptide Boosters te proberen. Ze geven je huid meer hydratatie, meer stevigheid en minder imperfecties. Klinkt goed, toch?

Collagen Boost 24h Serum
Dit serum is gecreëerd voor de veeleisende huid. Het zou je huid steviger maken, de diepte van rimpels met 31% verminderen en het natuurlijke herstel van je huid ondersteunen. Dit serum hoor je in de ochtend en in de avond op een gereinigde huid aan te brengen. Daarna breng je je gebruikelijke dag- of nachtcreme aan. Ik ben echt dol op dit product! Het maakt mijn huid heel mooi glad, een beetje vergelijkbaar met het effect van de Smashbox Photo Finish Primer. Vanwege dat gladmakende effect geloof ik wel dat het ogenschijnlijk echt de diepte van rimpels vermindert. Natuurlijk heb ik zelf nog geen rimpels, dus dit kan ik niet met zekerheid zeggen.

Hyaluron Filler 24h Serum
Dit serum zou een lifesaver moeten zijn voor droge huid. Het zou een intensief hydraterend effect moeten hebben en droogtelijntjes zichtbaar opvullen van binnenuit. Het zou ‘s ochtends en ‘s avonds moeten worden aangebracht op een gereinigde huid in een deppende beweging. Aangezien mijn huid best wel droog kan zijn rond deze tijd van het jaar, is dit serum echt mijn favoriet. Als je het net hebt aangebracht op je gezicht voelt het een beetje nattig, maar al snel zuigt je huid het op en blijft er een zachte en glowy huid over. I like!

Skin Tone Perfecting Fluid SPF 15
Deze booster is in het bijzonder geschikt voor de rijpere huid die heeft te maken met fijne rimpels en imperfecties. Het zou een direct en langdurend effect moeten hebben. Het is perfect als basis voor make-up, maar ook geschikt om te dragen als finish voor een natuurlijke look. Ik vind het effect wat het heeft op mijn huid echt geweldig. Het geeft mijn huid een prachtige gezonde roze gloed en vervaagt mijn imperfecties. Daarom gebruik ik het nu dagelijks als primer voor ik mijn foundation aanbreng. En daarnaast ruikt het gewoon fantastisch, zeker een groot voordeel!

Kortom: Ik ben dol op deze producten van Sans Soucis. Ik geef toe dat ze een beetje aan de prijs zijn, maar ik zou het er zeker voor over hebben!

PS: Natuurlijk test Sans Soucis niet op dieren, anders had ik deze review niet geschreven.

Follow on Bloglovin