FASHION / NEW BUTTON FRONT SKIRTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger button front denim skirt faux leather skirt H&M

 

Faux leather button front skirt: H&M (HERE)
Denim button front skirt: H&M (HERE)

[english]

I’m finally hopping on the button-front-skirt bandwagon, which actually was about time. These 70’s style skirts been on my wishlist for quite some time already, but I didn’t really had time to go shopping and didn’t feel like ordering online at first (I hate the hazzle with sizes) either. When I saw this faux leather black number on sale at H&M though, I caved in and ordered it anyway along with this denim one. And I’m so glad I did! I really love them. Stay tuned for lots of looks with these skirts!

[dutch]

Eindelijk doe ook ik mee met de button-front-skirt trend, wat eigenlijk wel tijd begon te worden. Deze jaren 70 stijl rokjes stonden al behoorlijk lang op mijn verlanglijstje, maar ik had simpelweg niet de tijd om te shoppen en ik wilde eerst eigenlijk ook niet online bestellen (ik haat dat gedoe met maten). Maar toen ik dit nepleren zwarte exemplaar in de sale spotte bij de H&M, gaf ik eindelijk toe en besloot ik gelijk ook maar dit denim exemplaar te bestellen. En ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, want ik vind ze zo gaaf! Bereid je voor op vele looks met deze rokjes!

Follow on Bloglovin

4 comments