HOME / 17 IDEAS FOR A COWHIDE IN YOUR INTERIOR

RED REIDING HOOD: Light brown cowhide rug minimal grey interior scandinavian style

[english]

However I’ve really enjoyed it for 10 months, I’m kind of done looking at our turquoise blue rug. Suddenly I see turquoise all over the place and that only makes me love it less. Plus I want our interior to be more minimal and the rug really stands in the way of that. I do like rugs though, so I really want something else in stead. At the moment I’m very much into cowhides and I’m seriously considering getting one. IKEA sells plain black and plain brown ones for a fair price, but I think I’d like a grey or very light brown fading to white one (like the image above) in stead. In an attempt to make up my mind about the color I searched for lots of inspiration, and although I still didn’t make a decision yet, I thought you’d might like to see my find as always. So that’s why I’m sharing 17 ideas for a cowhide in your interior today.

What color do you think I should get? We’ve got a light grey couch, white coffee tables, a black chair and a brown pouf. But we also have a brown dining table with metal legs standing quite closely to our living room area in the same room (since we don’t live in a big mansion). So I’m thinking light brown to make it match with the dining table, but grey or solid black for the ultimate minimal feeling. Here are some old photos of our interior (including the rug). The big picture is still the same, but the decorations on the table and in the window seat are gone.

Help me out!

[dutch]

Hoewel ik er 10 maanden lang enorm van heb genoten, ben ik zo langzamerhand wel een beetje uitgekeken op ons turquoise blauwe vloerkleed. Opeens zie je werkelijk waar overal turquoise and dat zorgt er alleen maar voor dat ik er minder van ga houden. Daarnaast wil ik ons interieur ook gewoon wat minimalistischer hebben en het vloerkleed staat daarbij echt in de weg. Ik houd echter wel van vloerkleden, dus ik wil er wel graag iets voor in de plaats. Op het moment ben ik heel erg into koeienhuiden en ik overweeg serieus om er één aan te schaffen. IKEA verkoopt een effen zwarte en een effen bruine voor een fijn prijsje, maar ik denk dat ik liever een grijze of een heel lichtbruine vervagend naar witte wil (zoals de foto hierboven). In een poging om een keuze te maken wat betreft de kleur heb ik heel veel inspiratie gezocht, en ook al heb ik nog steeds geen keuze kunnen maken, ik dacht dat jullie het misschien ook wel leuk zouden vinden om mijn keuzes te zien. Dus daarom deel ik vandaag 17 ideeën voor een koeienhuid in jouw interieur.

Welke kleur vind jij dat ik moet nemen? We hebben een lichtgrijze bank, witte koffietafeltjes en een bruine poef. Maar we hebben ook een bruine eettafel met metalen poten welke in dezelfde ruimte vrij dicht bij ons woonkamergedeelte staat (aangezien we niet bepaald in een vila wonen). Dus ik denk aan lichtbruin om te matchen met de eettafel, maar grijs of effen zwart voor het ultieme minimalistische gevoel. Hier zijn wat oude foto’s van ons interieur (inclusief het kleed). Het grote plaatje is nog hetzelfde, maar de decoraties op de eettafel en in de vensterbank zijn weg.

Help!

RED REIDING HOOD: Brown cowhide rug minimal white interior cosy scandinavian style RED REIDING HOOD: Light brown cowhide rug minimal grey interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Brown cowhide rug boho interior hippie style aztec bedroom RED REIDING HOOD: Light brown cowhide rug minimal grey interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Black white grey cowhide rug minimal interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Light brown white cowhide rug minimal grey interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Brown cowhide rug minimal interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Brown cowhide rug minimal interior scandinavian style 1RED REIDING HOOD: Plain black cowhide rug minimal interior scandinavian style kitchen black and white RED REIDING HOOD: Light brown white cowhide rug minimal interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Light brown cowhide rug minimal interior scandinavian style RED REIDING HOOD: Light brown cowhide rug minimal boho interior hippie style RED REIDING HOOD: Light brown cowhide rug interior living room RED REIDING HOOD: Black white spotted cowhide rug minimal interior leather couch RED REIDING HOOD: White cowhide rug minimal grey interior scandinavian styleRED REIDING HOOD: Black cowhide rug minimal interior scandinavian style

Sources: Desenio, Daniella Witte, Detahles Mágicos, The Design Chaser, Stryntrappa, Lindsay Marcella, Cowhide Rug Centre, Seven Rooms and Pinterest.

Follow on Bloglovin

8 comments